^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 25, 2009 20:11

to co sie stało przed chwilą przekracza już ludzkie pojęcie przed chwilą znalazłam pod drzwiami drugą szarą kotke chyba siostra tej pierwszej
POMOCY :!:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Wto sie 25, 2009 20:26

Ja mam dla odmiany dobrą wiadomość - dziś zawieźliśmy Kubulka do nowego domu. :dance: :dance2:
Domek znalazł się dzięki pomocy Pauliny, która jest w TOZie inspektorką.
Bardzo dziękuję za pomoc :)

Kuba będzie mieć do towarzystwa kotkę, zamieszkał w dużym domu z ogrodem, ale na razie nie będzie wychodził sam na dwór.
Bardzo bym chciała żeby się szybko zaaklimatyzował w nowym miejscu, bo biedaczysko jest na razie bardzo zagubiony.

Kya nie będę ściągać na razie ogłoszenia Kubka, napisz mi proszę Twój numer tel na pw, mogę podawać osobom zainteresowanym. Może akurat pomoże to w znalezieniu domu dla buraska. Zimą w ten sposób dzięki jamnikowi, który był u mnie na tymczasie dom znalazło kilka innych psów - już po oddaniu Szagusia zostawiłam ogłoszenie i kierowałam chętnych do TOZu lub do dt.
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Wto sie 25, 2009 21:47

Powiem ci Dominika ze niewiele zrozumialam z jej gadki .Mowila ze corka z zieciem sie wyprowadzili i ona zostala sama. Pracuje teraz i czesto na 2-3 dni wyjezdza a jak wraca to Buras jest na nia wsciekly i ja gryzie .Chyba ma zal do niej ze go zostawia.Podobno sasiedzi skarzyli sie ze jak jej nie ma to Buras miauczy .Oczywiscie corka karmi go podczas jej nieobecnosci.Corka go nie wezmie bo ponoc jakies testy robila i nie moze miec kota (juz w to wierze:-/) Burasa gotowa byla mi dac natychmiast ale mowilam jej ze nie mam go gdzie wziac ,ze musi dac mi troche czasu .
Biedny kicior . Z pierwszego domu wykopali na dwor ,z drugiego ktory mial byc tym najukochanszym daja eksmisje :(
E-dita zaraz wysle pw .

Monika powis sobie na drzwiach kartke ,ze nie mozesz brac kotow do domu. Ktos najwyrazniej wie czym sie zajmujesz i znalazl dziwny sposob pomagania kotkom.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto sie 25, 2009 22:37

Monika, powiedz kiedy chcesz, żebyśmy przyjechali po kicię. Podam na pw swój numer telefonu zaraz. Tylko jutro odpada, bo po południu Inka ma test na białaczkę, więc to będzie trochę stresujące popołudnie. Możemy zabrać kotkę od Ciebie i zawieźć do anakolady, nie ma problemu. Będziemy najprawdopodobniej jechać z psem, ale Dex nie jest negatywnie nastawiony do kotów, więc nie wystraszy małej. Podajcie mi obie na pw swoje adresy zamieszkania i numery telefonów, ok?

Kya, chętnie poogłaszam Burasa - tylko prześlij mi informacje do ogłoszenia i fotki.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Śro sie 26, 2009 8:14

Witam wszystkich .Pogoda sie troche spaprala i pomieszala mi szyki:-/
Reddie dzisiaj zadzwonie do opiekunki i dowiem sie wszystkiego o Burasiu bo nawet nie wiem czy ona go zaszczepila . Nie mam tez nowych zdjec tylko te sprzed roku.Musze z nia porozmawiac zeby moze przyslala.

Biore sie do lapania Łaci ,wyraznie male daja sobie rade bez niej a ona je wrecz odgania od michy . Nie wierze tabletkom w 100% wiec musze sie pospieszyc:-/ Strasznie sie boje ,ze ta malpa wlochata jak zwykle wysmieje mnie i oleje klatke . Na razie coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze jestem blondynka bo nie moge rozpracowac lapania do klatki " na sznurek" .Jestem pewna ,ze to dziala okrutnie prosto tylko mi szare komorki zgnily po prostu :evil:

kya

Post » Śro sie 26, 2009 8:28

Kya, dasz radę :ok: A jak się dowiesz o Burasie od opiekunki - dawaj znać, zrobię mu piękne ogłoszenia. I w takim razie póki co nie zdejmuję ogłoszeń Kubusia - może ktoś chętny na Kubę, zdecyduje się na Buraska.

reddie

Post » Śro sie 26, 2009 8:51

dzień dobry
anakolada masz rację Goleniów po drodze - widać że mój intelekt wątpliwy ma jeszcze wakacje :oops:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Śro sie 26, 2009 8:56

Prawdopodobnie dzisiaj jeszcze obie kotki od Moniki będą u mnie. Mam nadzieję, że wszystko się uda. Trzymajcie kciuki
Obrazek

anakolada

Od: Nie gru 07, 2008 18:49

Post » Śro sie 26, 2009 9:02

Reedie wysłałam Ci maila ze zdjęciami Burusia.
Obrazek
Obrazek
Okładka Kota, jak dwie krople wody!
Obrazek
Obrazek
Słodziak!

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Śro sie 26, 2009 11:36

Najnowsza rozrywka "maup" :lol:
Obrazek

agiis-s

Post » Śro sie 26, 2009 11:59

O,w koncu maja swoja TV i moga ogladac bajuchy :ryk: :ryk: :ryk:

kya

Post » Śro sie 26, 2009 12:03

rozrywka jak ta lala :lol:

agiis-s

Post » Śro sie 26, 2009 13:23

Cudne :smiech3:

Dominika, dostałam maila z fotkami, ale tylko miniaturki mogłam zobaczyć. Ale skoro tu są w oryginalnym rozmiarze, to sobie zgram na dysk stąd.

reddie

Post » Śro sie 26, 2009 14:14

szarusie pojechały do anakolady :lol:
Aniu wielkie dzięki za pomoc
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Śro sie 26, 2009 14:45

super wieści Monika :)