Iza przepraszam:wczoraj wyłączyłam komórkę.
Jak rano po 5-tej zadzwoniła(budzik!) włączyłam:
1)Użytkownik tego numeru połaczył się z PG nie zostawiając wiadomości(?)-Izunia nigdy nie zostawiaj mi wiadomości na PG-aktywowałam ją rozmawiając jednocześnie z Mamą i NIE WIEM jaki numer ma moja PG(pod koniec maja spróbuję się dowiedziec ewentualnie aktywuję jeszcze raz).
2)Sms z16.27.16 weekend minął leniwie,
Pogoda rano chmury,południe i wczesne popołudnie upalne słońce-koty na balkonie,po południu solidna burza-koty siedziały pod kołdrą.
Ja większośc dnia podsypiałam .ciśnienie spadło mi do ok 90,po kawie było mi niedobrze,walczyłam z PW z miau(tu też zapchałam wszystko co się dało i musiałam jakoś zrobic porządek,częśc wiadomości zapisałam jako moja muzyka

i potem musiałam jeszcze raz przesylac ,wywalac do kosza ,a potem kosz porzadkowac).
Jak się czuje MP-7 & Serwis?
Doczytałam w białaczkowcach,że Psotyś biegunkuje troszkę-Smecta się nie wchłania z przewodu pokarmoweg to nie zaszkodzi przy Virbagenie,może ogranicz trochę surowe soki(buraczek i pokrzywa)dopóki brzuszek nie wróci do normy.
Pozdrawiamy,życzymu miłego dnia -Psotek ma dzisiaj ostatni zastrzyk z pierwszej serii-to troche biedaczek odpocznie i się odstresuje