Sytuacja beznadziejna-Mińsk-dziękuję za pomoc, szukamy domów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 17, 2008 9:44

teraz czekamy na wieści jak przebiega aklimatyzacja :)
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro gru 17, 2008 13:48

Fionka zadomowiła się bezproblemowo, a Dymek zaczynał wczoraj wieczorem przemieszczać się na niewielkie odległości i gdy "przypadkiem" nowi Duzi upuścili przy nim jakiś smakołyk, przysmak znikał natychmiast. Wiewiórowi i Bezie będę chyba szukała wspólnego domu, świetnie się dogadują, śpią i bawią się ze sobą. Jeśli chodzi o Klarę, to powinna trafić do domu, gdzie będzie jedynaczką, albo będzie jeden kot, lubi mieć człowieka dla siebie.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Śro gru 17, 2008 18:49

Bezunia z Wiewiórem to jak papużki nierozłączki :D

Kalinuwka

Od: Pon lis 24, 2008 18:10

Post » Śro gru 17, 2008 21:19

czyli zapowiada się dobrze :)
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Czw gru 18, 2008 16:13

Jakie fajne kolorowe kociska!!! Super gromadka! Ja też mam cztery, ale mniej barwne!
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Czw gru 18, 2008 16:28

AgnieszkaZet pisze:Jakie fajne kolorowe kociska!!! Super gromadka! Ja też mam cztery, ale mniej barwne!

Przypominam, że te kociska, które zaprezentowała Karoluch są u niej na tymczasie;) Mama trikolorka, krówkowa dziewczynka to są te kotki z tego wątku, rudy to tymczasik, który szuka domu, a ten duży krówek, to nie wiem kto to :oops:

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Czw gru 18, 2008 17:10

Mimisia pisze:
AgnieszkaZet pisze:Jakie fajne kolorowe kociska!!! Super gromadka! Ja też mam cztery, ale mniej barwne!

Przypominam, że te kociska, które zaprezentowała Karoluch są u niej na tymczasie;) Mama trikolorka, krówkowa dziewczynka to są te kotki z tego wątku, rudy to tymczasik, który szuka domu, a ten duży krówek, to nie wiem kto to :oops:

Duży Krówek to Ferduś, tymczasuje u nas od połowy lipca razem ze swoim bratem Dzidkiem (nie ma go na zdjęciach) i Dymkiem, który dopiero co pojechał do domu z małą Fionką. Poza tym, mamy też Rysię, piękną buraskę o niezwykle wesołym usposobieniu, niestety jeszcze nie do adopcji. to jej wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78 ... &start=300
poza tym na zdjęciach mogą przewinąć się inne koty: cały czarny (Parys), Rea (szylkreta) i liliowa Lili, ale to rezydenci :)

to co, komu kota? :twisted:
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Czw gru 18, 2008 22:31

Przepraszam, ze wcinam sie do wątku.
Ale ....

Szukamy pomocy dla Ani Rylskiej i jej 11 kotów. Anna znalazła sie w tragicznej sytuacji finansowej. Musi zaszczepic 11 kotów p/grzybowi.

Zostal wystawiony bazarek przez Kaprys - laleczki porcelanowe. Moze ktos z tego watku pokusi sie na sliczna laleczke? Zapraszam

oto link do bazarku Ani
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3845356#3845356
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Nie gru 21, 2008 12:26

:ok: gorący okres przed świętami to i czasu dla forum brakuje - podnoszę

Killatha

Post » Nie gru 21, 2008 16:01

Nie miałam, kiedy napisać jak się ma trikolorka, która trafiła do mnie, ale już się poprawiam.
Dziewczyna ma ok. 3 – 4 lat i nie ma połowy zębów, reszta nadaje się tylko do usunięcia, to wynik przewlekłego nie leczonego kociego kataru :(
Zębami zajmiemy się później przy okazji sterylki, bo dziewczyna nie jest sama ;), najpierw musimy ja wyleczyć, przyjechała ze strasznym gilem, ale już jest lepiej, oczka też już dużo ładniejsze.
Mała miała bogate życie wewnętrzne i zewnętrzne, już się z nim rozprawiliśmy.
Apetyt jej dopisuje, ale widać, że bolą ją zęby, dostaje tylko mokre jedzenie, aby bardziej nie kaleczyć dziąseł.
We wtorek jedziemy na przegląd do naszej dr Ewy, mam nadzieję, że powie,że dziewczyna wygląda lepiej.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie gru 21, 2008 19:11

Trzymam kciuki za to zeby jakies zęby jej zostały :? :ok: :ok: :ok:

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Pon gru 22, 2008 6:32

:ok:

Killatha

Post » Pon gru 22, 2008 16:02

HOP!
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Wto gru 23, 2008 20:48

nikt tu dzisiaj nie zaglądał? :( oj nagadają Wam Wasze koty w wigilię

Killatha

Post » Śro gru 24, 2008 13:41

domów kotom
zdrowia i spokoju wszystkim

Killatha

[poprzednia][następna]