Totka ze schronu znalazła dom i juz się w nim panoszy :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 21, 2010 9:50 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:Ja mam niestety finansowo bardzo marnie. Przekazałam Wielbłądziowi nikłe 10 zł.

Piszesz to po to, żebym nie zataiła i nie wydała na waciki :mrgreen: ?

To przede wszystkim!!!! :twisted:

Wielbłądzio pisze:Spoko, razem coś będzie :wink:

Eehhh...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto wrz 21, 2010 12:19 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Mam już na koncie dwie pierwsze wpłaty:

Ewelina Ł. - 30 zł
Amelia W. - 16 zł, 46 zł

do tego
Monika B. - 10 zł
ja - 20 zł
reszta z taksówkowych - 10 zł, czyli 40 zł

Razem mamy już 86 złotych.
Na worek Sanabelle hair&skin potrzeba ok. 150 zł, zaraz sprawdzę dokładną cenę. Gdyby kasy zostało, nie ma problemu :mrgreen: , można będzie dokupić jeszcze coś mokrego.

EDIT:
hair&skin kosztuje 145 złotych :arrow: http://www.telekarma.pl/p3594/sanabelle ... .10.kg.htm
zwykła adult jest jeszcze trochę tańsza, a też niezła :arrow: http://www.telekarma.pl/p5740/sanabelle ... .mleko.htm

gdyby było za co: saszetki miamor 12 szt. :arrow: http://www.telekarma.pl/p2079/miamor.ra ... x100.g.htm
felixy 400g 8 szt. :arrow: http://www.telekarma.pl/p2563/felix.wat ... x400.g.htm

Poczekamy do pierwszego i zobaczymy, na co nam starczy :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto wrz 21, 2010 18:34 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Ode mnie poszedł przelew przed chwilką.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto wrz 21, 2010 20:32 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

na razie jest kolejna wpłata:

Agnieszka C. - 30 zł

Czyli razem mamy już 116.

Damy radę :ok: , Totuś wprowadzi się do nowego Domu razem z zapasem jedzenia na kilka miesięcy :D
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 21, 2010 20:47 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Wielbłądzio czy ja tutaj widze 10kg za 12.00 zł czy mnie oczy mylą 8O http://www.telekarma.pl/p5740/sanabelle ... .mleko.htm pierwszy raz się spotkałam z taką tanią karmą/ widze, że promocja ale aż tyle 8O pytam bo ciekawi mnie to :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto wrz 21, 2010 20:54 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Dobrze widzisz, ale to chyba jakaś bzdura :roll: Kiedy wstawiałam tego linka, było jeszcze normalnie: 119 zeta. Zaraz napiszę do nich maila i zapytam, co jest grane. Bo jeśli faktycznie kosztuje 12 złotych za 10 kg, to na bank jest jakieś przeterminowane alboco.
Dodali za to w ciągu dnia opakowanie promocyjne 10 + 2 kg za (i tak BARDZO atrakcyjną) cenę 10 kg :arrow: http://www.telekarma.pl/c2/suche.htm?prod=155&start=0
Cholera, że też będę miała pensję dopiero w poniedziałek (wzięłabym dla moich) :( :( :(

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 21, 2010 21:02 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Pytam bo szukam jakiejś karmy właśnie przez neta, a jeszcze tak nie zamawiałam...i jak to bywa z nowościami obawiam sie o oszustwo :roll:

A ty masz tą strone sprawdzoną :)

CatAngel

Post » Wto wrz 21, 2010 21:03 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

przeterminowanego nie moga sprzedac, pewnie termin wyjdzie z koncem wrzesnia. mysle ze warto zamowic, bo karma w pazdzierniku/listopadzie bedzie nadal dobra...

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Wto wrz 21, 2010 21:15 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

CatAngel pisze:Pytam bo szukam jakiejś karmy właśnie przez neta, a jeszcze tak nie zamawiałam...i jak to bywa z nowościami obawiam sie o oszustwo :roll:

A ty masz tą strone sprawdzoną :)

Ogólnie Telekarmę z czystym sumieniem bardzo polecam. Atrakcyjne ceny, błyskawiczna realizacja zamówień, bezproblemowa dostawa (przynajmniej na terenie Wawy) w dogodnych godzinach (18-22). Kupuję u nich od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam.

Złożyłam zamówienie na 3 worki tego adulta po 12 złotych - na próbę. Wybrałam opcję - płatność przy odbiorze, żeby nie ryzykować zmarnowania kasy. Jeśli okaże się, że to jakiś błąd na stronie i żarcia w tej cenie nie ma (prawdę mówiąc, zdziwiłabym się, gdyby było :roll: ) - muszą mnie o tym mailowo poinformować. A jeśli jest - to nawet jeśli jest z deka przeterminowane - będę nim karmić moje śmietnikowce. Zawsze to i tak lepsze niż pełnowartościowy Darling, którego dostaję z gminy :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 21, 2010 21:21 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

No to musze podagać z TŻ-em :twisted: i nakręcić :mrgreen:

A co do wątku trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: za kocine :)

CatAngel

Post » Śro wrz 22, 2010 12:33 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

mamy nastepną wpłatę:

Beata M. - 50 zł

Razem w tej chwili 156 złotych, więc worek suchego już jest :D
Jeżeli coś jeszcze od kogoś wpłynie, będzie na puszki/saszetki.

:1luvu:

EDIT: godz. 22:13
Kopiuję z naszego wątku:

Totek od kilku godzin szaleje z dużą sizalową myszą, taką grzechocącą i z piórkami w tyłku :D Kupiłam jej dziś tę mysz za całe 5,80 i prawdę mówiąc, nie spodziewałam się, że dostarczy jej tyle radości. Żaden z moich Drani nie jest specjalnym entuzjastą gotowych sklepowych zabawek (co innego rzecz jasna wszystko to, co one same uznają za zabawki i własnołapnie sobie ukradną :twisted: ), po kilku minutach wszystkie myszki, piłeczki itp. są porzucane i olewane (taak, czasami nawet w dosłownym tego wyrazu znaczeniu :twisted: :twisted: :twisted: ). A Totunia - kot przecież już w 'dojrzałym' wieku, bawi się tą myszą od paru godzin jak mały radosny kociak. Podrzuca, gania, nosi w zębach, drapie tylnymi łapkami...
Tak się cieszę, że ją wzięłam z tego schronu...

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 23, 2010 20:14 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

:D :kotek: :D :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw wrz 23, 2010 20:18 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Słuchajcie, to jest całkiem nieprawdopodobne.
Przyszło moje zamówienie z Telekarmy. Te trzy worki po 10 kg Sanabelle adult. Te po 12 złotych za worek. Ważne do listopada 2011 (1 szt.) i stycznia 2012 (2 szt.) 8O .
Nie wiem, jak to możliwe. Czy ktoś na stronie się rypnął i już nie chcieli robić bałaganu z wycofywaniem zamówień...? Bo żadne inne wytłumaczenie nie przychodzi mi do głowy.
Zajrzałam do sklepu. Po takiej cenie oczywiście ani śladu, zresztą w ogóle zabrakło Sanabella adulta. Cholera, gdybym wiedziała, zamówiłabym co najmniej 10 sztuk albo i jeszcze więcej, o zawsze miałabym komu oddać :crying:

Jeden z tych worków oddam Totuni, dzięki czemu lwia część uzbieranej kwoty zostanie na zakup mokrego :D . Tak sobie myślę, żeby na raz nie zbombardować Pani Eli jakąś straszną ilością żarcia, bo będzie Jej głupio (w końcu to tylko jeden nieduży kot, a nie jakiś tygrys czy cuś ;)) - wydaje mi się, że do tego suchego dokupię ze 2-3 dwunastopaki saszetek miamora i na razie tyle. Pozostałą część kwoty przerzuciłabym na swoje drugie konto (całkiem puste, używane tylko czasami do podobnych celów) i byłoby na kolejną porcję Totkowego jedzenia, kiedy to się już skończy. Obiecuję nie zdefraudować w międzyczasie :twisted:
Dziewczyny-sponsorki, co Wy na to?

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 23, 2010 20:22 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Wielbłądzio pisze:mamy nastepną wpłatę:

Beata M. - 50 zł

Razem w tej chwili 156 złotych, więc worek suchego już jest :D
Jeżeli coś jeszcze od kogoś wpłynie, będzie na puszki/saszetki.

:1luvu:

EDIT: godz. 22:13
Kopiuję z naszego wątku:

Totek od kilku godzin szaleje z dużą sizalową myszą, taką grzechocącą i z piórkami w tyłku :D Kupiłam jej dziś tę mysz za całe 5,80 i prawdę mówiąc, nie spodziewałam się, że dostarczy jej tyle radości. Żaden z moich Drani nie jest specjalnym entuzjastą gotowych sklepowych zabawek (co innego rzecz jasna wszystko to, co one same uznają za zabawki i własnołapnie sobie ukradną :twisted: ), po kilku minutach wszystkie myszki, piłeczki itp. są porzucane i olewane (taak, czasami nawet w dosłownym tego wyrazu znaczeniu :twisted: :twisted: :twisted: ). A Totunia - kot przecież już w 'dojrzałym' wieku, bawi się tą myszą od paru godzin jak mały radosny kociak. Podrzuca, gania, nosi w zębach, drapie tylnymi łapkami...
Tak się cieszę, że ją wzięłam z tego schronu...

:mrgreen:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 23, 2010 20:25 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Wielbłądzio pisze:Zajrzałam do sklepu. Po takiej cenie oczywiście ani śladu, zresztą w ogóle zabrakło Sanabella adulta. Cholera, gdybym wiedziała, zamówiłabym co najmniej 10 sztuk

I dooopa :( oddaj paczki :mrgreen: żartuje :1luvu:
Nie zdążyłam :( :D

Biedni stracili :P

CatAngel

[poprzednia][następna]