psiama pisze:Iza, to przes sen nałozyc papciu, kuwety sprzatnąc i lu z powrotem do jeszcze ciepłego łóżeczka, pospać. Ja tak robię i jest OK.
Lunatykujesz?

Witaj Cioteczko MaryLux i Gromadko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Iza, to przes sen nałozyc papciu, kuwety sprzatnąc i lu z powrotem do jeszcze ciepłego łóżeczka, pospać. Ja tak robię i jest OK.
psiama pisze:kto wie, kto wie ... choć ja pamiętam co której do michy wsadziłam i ile kooo w kuwetach naliczyłam![]()
![]()
Erin pisze:psiama pisze:Iza, to przes sen nałozyc papciu, kuwety sprzatnąc i lu z powrotem do jeszcze ciepłego łóżeczka, pospać. Ja tak robię i jest OK.
Lunatykujesz?![]()
![]()
Witaj Cioteczko MaryLux i Gromadko!
psiama pisze:Gosia, no fajnego masz tego kota. Ja uwielbiam takie ciaplity zgrabne inaczej![]()
. Ich się nie da niekochac.
Pumek drze japkę, Pucuś siedzi i drapie w drzwi, Ptysiek - jak odpali pershinga w doopce - lata jak nakręcony, Pysia zwala garnki albo gania Plamusię, która odpyskowuje i awanturka od razu taka, że pierze leciA Pyza w zależności od humoru
psiama pisze: czwarta psia to już osobna historia.
psiama pisze:Wszystkie Gosie spać kochaja (w tym ja), oj jak kochają
.
Ciotki, macie rewelacyjne koty, nie jakieś tam podręcznikowe, tylko cudowne, charakterne, niebanalne !!!Moje tez takie, jedna jak budzik robi swoje "njału?", druga uwielbia grzac klatę z właczonym non stop motorem, trzecia zegna mnie zawsze swoim szczekliwym miau, miau, wszedzie wciska nosior i włazi w każda , nawet najciasniejsza siatkę, a czwarta psia to już osobna historia
.
Gohag pisze:I dlatego mam tylko 1 dziecko i 1 kota- tyle zniosę
kussad pisze:psiama pisze: czwarta psia to już osobna historia.
Właśnie Ta Czwarta szczególnie nas zainteresowała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 746 gości