Często jeszcze właściciel kotki słyszy takie rzeczy od weterynarza i jak tu nie wierzyć.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TyMa pisze:Faktycznie, na wystawie wiele osób interesowało się Twoimi kotami. nie mogli uwierzyć, że i takie koty nie mają stałych domków. Czy po Dexa zglosiła się pani, kórej pers odszedł? Oby trafił do najlepszych kociarzy!
mirka_t pisze:Najgorsze jest to, że nie potrafię stanowczo odmówić. ......Nie wiem jak zachować się na przykład w takiej sytuacji – miła pani z grzeczną córką przyszły do mnie zauroczone Maszą. W ich domu jest para rosopodobnych kotów. Kotka obecnie w ciąży z innym, wybranym dla niej kocurem, bo wet zalecił ciążę przed sterylką. Zrozumiałam, że to druga ciąża, ale sterylka w planach, choć pani ma obawy, że kotce zmieni się charakter i to na złe. To samo dotyczy kastracji kocura. Kociaka po kotce pani nie chce zatrzymać. Podoba jej się Masza i bardzo by ją chciała. Pani jak i jej córka mają bardzo dobry kontakt z kotami. Dostałam od nich paczuszkę Whiskasa.
mirka_t pisze:Najgorsze jest to, że nie potrafię stanowczo odmówić. Staram się zniechęcić do kota, jeśli dom mi nie odpowiada. W skrajnych przypadkach padają słowa odmowy. Nie wiem jak zachować się na przykład w takiej sytuacji – miła pani z grzeczną córką przyszły do mnie zauroczone Maszą. W ich domu jest para rosopodobnych kotów. Kotka obecnie w ciąży z innym, wybranym dla niej kocurem, bo wet zalecił ciążę przed sterylką. Zrozumiałam, że to druga ciąża, ale sterylka w planach, choć pani ma obawy, że kotce zmieni się charakter i to na złe. To samo dotyczy kastracji kocura. Kociaka po kotce pani nie chce zatrzymać. Podoba jej się Masza i bardzo by ją chciała. Pani jak i jej córka mają bardzo dobry kontakt z kotami. Dostałam od nich paczuszkę Whiskasa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Majestic-12 [Bot] i 63 gości