Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solaris pisze:Wklej nowe zdjęcia Filipka i zaraz wzrośnie zainteresowaniekoniecznie w tytule zaznacz , że są nowe zdjęcia, a domek się znajdzie na pewno
Anulka pisze:solaris pisze:Wklej nowe zdjęcia Filipka i zaraz wzrośnie zainteresowaniekoniecznie w tytule zaznacz , że są nowe zdjęcia, a domek się znajdzie na pewno
nie mam nowych zdjęćon jeszcze przebywa u tej kobiety, bo ona nie ma czasu żeby mi go odwieźć
Anulka pisze:nowych zdjęć nie ma![]()
domki się wykruszyłyTrzeba wstawiać nowe ogłoszenia
![]()
ciekawa jestem czy przywiezie mi Filipa w ten weekend, bo pierwsza wersja była taka, że dopiero może za 3 tygodnieNie zgodziłam się, skoro chce go oddać to lepiej wcześniej, i tak już się za bardzo przyzwyczaił :(
millkaj pisze:
Nie wiem, ale ta kobieta jakas jest dziwna...
Niby chce oddac kotka a przeciaga to jak tylko moze.
piegusek pisze:A nie możesz sama po niego pojechać?
Chyba bym nie wytrzymała takiej huśtawki emocjonalnej...
solaris pisze:To dobra wiadomość ze względu na Filipa , mam nadzieję że naprawdę da mu dom na dobre i na złe i za to "czasami" posikiwanie w innych miejscach niż kuweta po jakimś czasie nie wywali go.
trzymam kciuki za Filipka i mam nadzieję ,że domek będzie mimo wszystko monitorowany aby mieć rękę na pulsie.jakoś nie ufam tej kobiecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości