Konkurs Klubu Ślepaczków-DO ZAKMNIĘCIA -dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 01, 2014 19:48 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-głosujemy do 01 XII -zapraszamy

Jeśli jeszcze można oddać głosy.

3 pkt - Migdał u morelowej
2 pkt - Gapcio u anity5
1 pkt - Michaś u jerzykowki

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon gru 01, 2014 20:46 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-głosujemy do 01 XII -zapraszamy

3 pkt - Zoe u Never
2 pkt - Lili u Zuzi 96
1 pkt - Morf u czarno-czarnych
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon gru 01, 2014 21:40 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-głosujemy do 01 XII -zapraszamy

Wszystkie historie są bardzo wzruszające i wybór jest bardzo trudny.

3pkt.-Izydor
2pkt.-Rolfik
1pkt.-Maks
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon gru 01, 2014 22:01 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-głosujemy do 01 XII -zapraszamy

3 punkty Morfeusz nr 10
2 punkty Michaś nr 11
3 punkty Rolfik nr 2

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon gru 01, 2014 23:11 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-głosujemy do 01 XII -zapraszamy

kochani ,może ktoś z Was ma kawałek podłogi ? :cry:
viewtopic.php?f=1&t=166285
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto gru 02, 2014 0:09 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-głosujemy do 01 XII -zapraszamy

Migdał u Morelowej -3 punkty
Rolfik u Alessandry - 2 punkty
Morfeusz u czarno-czarnych - 1 punkt

Nie wiem czy się zmieszczę w czasie, bo weszłam tylko prosić o kciuki dla mojej ślepinki i dopiero się dowiedziałam o konkursie.
Dzięki Morelowej. Powinna dostać dwie czekolady. :D
Historie czytałam szybko, ale wszystkie są wspaniałe, a najwspanialsze jest to, że te koty są kochane.

Migdała pamiętam jeszcze jak do mnie trafił. Jedna kupka nieszczęścia i niewiele brakowało aby przekroczył Tęczowy Most.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto gru 02, 2014 7:52 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-głosujemy do 01 XII -zapraszamy

Modjeska pisze::( Bardzo proszę żeby Maksia wyłączyć z konkursu . Maksio umiera i nic poza zieloną choineczka nie będzie mu już potrzebne. :cry:

:cry:
Jesteśmy z Wami...
Wasza historia pozostaje na zawsze. Dziękujemy!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 02, 2014 11:26 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-głosujemy do 01 XII -zapraszamy

Zanim ogłoszę pozostaje kwestia czy uznajemy głos kotiki, co prawda 9 minut po czasie, ale jednak.
Powiem tylko,że punkty kotiki nie zmieniają trzech liderów , natomiast zmienią przeszeregowanie w miejscach na podium.

przed punktowaniem kotiki

Michaś 21pkt.
Migdał 20pkt.
Morf 19pkt.

po głosowaniu kotiki

Migdał 23pkt.
Michaś 21pkt.
Morf 20pkt.

Bezapelacyjnie III miejsce Morfeusz u czarno-czarnych Obrazek viewtopic.php?p=10864155#p10864155 :D :piwa:
III miejsce: nasycony amarant -zestaw oraz smakołyki i zabawki :wink:
kocyk 74 x 56 cm, posłanko 60 x 30 cm i materacyk do transporterka 40 x 38 cm.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Po telefonicznej konsultacji z Michasiem, który prosił o uwzględnienie głosowania kotiki, ogłaszam co następuje:

II Michaś u jerzykowki Obrazek viewtopic.php?p=10865001#p10865001
:D :piwa:
II miejsce:budyniowy( a raczej landrynkowy :roll: ? róż -zestaw oraz smakołyki i zabawki :wink:
kocyk 74 x 56 cm, posłanko 60 x 30 cm i materacyk do transporterka 40 x 38 cm.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

I miejsce : Migdał u morelowej Obrazek viewtopic.php?p=10844645#p10844645 :D :piwa:

I miejsce: zieleń i biel -zestaw oraz smakołyki i zabawki :wink:
Piękna, ogromna, mięciutka pufa uszyta przez p.Izę.Wierzch z baranka, bardzo miękkiego, miłego, boki i spód z aksamitu w kolorze zielonym, taki bardzo ciemny groszek .Pufa ma w środku poduszkę wypełnioną taką jakby watą.Prać można wszystko w pralce, nie zbija się to w żaden kłąb, sprawdziłam.Pomimo, że pufa jest mięciutka, trzyma świetnie fason.Wymiary średnica 55cm, wysokość 14 cm, nadaje się też dla małego psa.Jeśli to jakieś zwierzę obsikujące posłanie, można dać na poduchę podkład, czy ceratkę i do prania jest wtedy tylko pokrowiec.
Parapetniki w środku materacyki z gąbki obszyte zielonym materiałem.Wymiary 52 x 26 cm.Wierzch z baranka, bardzo miękkiego, miłego, boki i spód z aksamitu w kolorze zielonym, taki bardzo ciemny groszek.

serdecznie gratulujemy :D

Pozostałych uczestników bardzo prosimy o wybór nagrody specjalnej dla kotka- wszystkie są zaprezentowane na str. 1 i wpisanie tutaj numeru wybranego zestawu -nagrody specjalnej :ok:

Grosiku, twoja historia pozostanie na zawsze w naszej pamięci, a ty w naszych sercach :( Obrazek

Maks, przesyłamy cała dobrą energię, na ostatnie spokojne chwile-zawsze będziesz z nami Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Wto gru 02, 2014 11:49 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-ogłoszenie wyników, str. 15

żem jest zachwycony. Zarąbistym rózem żem jest zachwycony. Kefirowi żuchwa się wymsknie, jak to zobaczy.
Dzięks za docenienie mojej git historii.

Pamiętajcie o kotach co tam czegoś nie mają typu ręki czy nogi czy oka.
Fajne to koty.

Dzięks raz jeszcze.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto gru 02, 2014 11:59 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-ogłoszenie wyników, str. 15

Lili pięknie dziękuje za wszystkie głosy <3 <3

I chciałaby swoją nagrodę przekazać kotkom bardziej potrzebującym, takim które nie mają swoich domków i są w schronisku. Bo Lili już wie, jak bardzo ważny jest własny domek <3
Wspólnie ustaliłyśmy, że nagrodę przekażemy kotkom ze schroniska w Opolu, mam nadzieję że Boo tutaj wejdzie i się dowie. I chciałybyśmy, żeby to właśnie Boo wybrała nagrodę, która tamtym kotkom sprawi najwięcej radości <3

Już napisałam do Boo pw, żeby tutaj weszła
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto gru 02, 2014 12:09 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-ogłoszenie wyników, str. 15

Morf , gratulacje :piwa:

Lilli kochana , oczywiście - czekamy na Boo i adres na pw, dokąd wysłać i co :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto gru 02, 2014 12:11 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-ogłoszenie wyników, str. 15

ja sfój róż dam kotom Kociamy, tam kasy malutko a potrzeby duże. I Duża choruje. To się podzielę. Adres podeślę później na pw.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto gru 02, 2014 12:23 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-ogłoszenie wyników, str. 15

czarno-czarni pisze:ja sfój róż dam kotom Kociamy, tam kasy malutko a potrzeby duże. I Duża choruje. To się podzielę. Adres podeślę później na pw.

pięknie :1luvu: , to czekamy na adresik :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto gru 02, 2014 12:53 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-ogłoszenie wyników, str. 15

Ojejej 8O
Ale ze mną to się nikt telefonicznie nie skontaktował, co? :twisted:
A teraz to wyglądam jakbym nie był taki miły jak jestem, co? A chciałem, żeby się liczyły głosy Ciotki Kotiki, bo żeby miała jakiś głos, ale żeby to Michaś wygrał bo mu się należy! Dziękuję Michasiu - jesteś super facet!
Ciotka Ola - cożeś nie zadzwoniła??

No, dobra - nagrody są piękne, ale żeśmy po przedyskutowaniu w gronie rodzinnym - M&M&D - postanowili, że ponieważ mamy pełno miejsc spaniowych [tak, ja też mam lol: ] to nagrodę przekażemy kotkom-ślepaczkom, które pomoże wybrać alessandra, bo zorientowana -takim, którym biednie i mają gołe parapety.
A my poprosimy tę obiecaną czekoladę - jedną!- i jakąś puszeczkę.
Bo lubimy paczki :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]