To z tego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=97 ... c&start=45
A oto ona przed leczeniem:

Teraz:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
oleska222 pisze:Czy to jest za długie...???
Bazyliszkowa pisze:Szczęściara13 - dziękujemy za zgłoszenie ślicznej Kluski. Czy oczka nadal są leczone?
dorcia44 pisze:u mnie jest teraz slepaczek ....cudo nie kot ,a przyjechał dziki .
cudny i bardzo mądry..domek już na niego czeka![]()
bałam się że u mnie zostanie ,bo to trudna adopcja ,a ludzie spojrzeli i powiedzieli że to ich kot ,jego szukali ,na niego czekali.......
powodzenia.
Aleksandra59 pisze:Dostalam dzisiaj wiadomość, że w DT Fiołka była panleukopenia![]()
![]()
![]()
![]()
Fiołka absolutnie nie może tam wrócić i dlatego na CITO szukam dla Fiołka DT. Ja niestety DT dla Fiołka nie mogę być.
Ponieważ Fiołka jest pod opieką FFA - będzie wsparcie dla DT w postaci karmy i żwirku.
BARDZO PROSZĘ O DT DLA FIOŁKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bazyliszkowa pisze:Aleksandra59 - to taka kochana koteczka, z serca życzę jej najlepszego domu na świecie.
Aleksandra59 pisze:
Bazyliszkowa - dzięki, ale teraz bardzo, ale to bardzo proszę o pomoc. Fiołka w tym tygodniu miała wrocić do swojego DT - niestetyW DT była panleukopenia i Fiołka absolutnie nie może tam wrócić
Ja niestety nie mogę być DT dla Fiołka. Ponieważ Fiołka jest pod opieką FFA - DT będzie miał wsparcie w postaci karmy i żwirku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 435 gości