Prezes z Łodzi - został Tolkiem w nowym domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 03, 2006 17:14

Ciociunie! Ratunku! Moja własna ciocia kupiła dziś żelaznego potwora. Ma to takie straszne rury, okropnie głośno wyje i zjada wszystkie okruszki z podłogi. To podobno jakiś odkurzacz, ale jest przeokropny! Jak go włączyła, to sie tak zestrachałem, że już sam nie wiedziałem gdzie zwiewać. Duża Tosia też się tego boi i też próbowała się wepchnąć do mnie do szafy, ale ona się tam nie mieści. Jesli któraś z Was ciocie wie może jak sie pozbyć tego czegoś z domu, to będę wdzięczny za pomoc, bo normalnie jeszcze mi się łapki trzęsa jak wspomnę to okropne urządzenie. Moja ciocia na pocieszenia powiedziała, ze mi z kartonu po tym odkurzaczu domek zrobi. Ale ja nie chcę żadnego domku z kartonu, ja chcę tylko żeby nie było tego wyjącego okropieństwa.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob cze 03, 2006 17:16

CoolCaty pisze:Ciociunie! Ratunku! Moja własna ciocia kupiła dziś żelaznego potwora. Ma to takie straszne rury, okropnie głośno wyje i zjada wszystkie okruszki z podłogi. To podobno jakiś odkurzacz, ale jest przeokropny! Jak go włączyła, to sie tak zestrachałem, że już sam nie wiedziałem gdzie zwiewać. Duża Tosia też się tego boi i też próbowała się wepchnąć do mnie do szafy, ale ona się tam nie mieści. Jesli któraś z Was ciocie wie może jak sie pozbyć tego czegoś z domu, to będę wdzięczny za pomoc, bo normalnie jeszcze mi się łapki trzęsa jak wspomnę to okropne urządzenie. Moja ciocia na pocieszenia powiedziała, ze mi z kartonu po tym odkurzaczu domek zrobi. Ale ja nie chcę żadnego domku z kartonu, ja chcę tylko żeby nie było tego wyjącego okropieństwa.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek
Wątek Tatry
GG: 1563773

enduro

Od: Sob wrz 10, 2005 22:43

Post » Sob cze 03, 2006 17:29

a u mnie nie bał sie odkurzacza,bawił się powietrzem które z tyłu dmuchało i śmiesznie skakał 8O

mama2

Od: Czw paź 06, 2005 8:27

Post » Sob cze 03, 2006 18:01

CoolCaty pisze:Ciociunie! Ratunku! Moja własna ciocia kupiła dziś żelaznego potwora. Ma to takie straszne rury, okropnie głośno wyje i zjada wszystkie okruszki z podłogi. To podobno jakiś odkurzacz, ale jest przeokropny! Jak go włączyła, to sie tak zestrachałem, że już sam nie wiedziałem gdzie zwiewać. Duża Tosia też się tego boi i też próbowała się wepchnąć do mnie do szafy, ale ona się tam nie mieści. Jesli któraś z Was ciocie wie może jak sie pozbyć tego czegoś z domu, to będę wdzięczny za pomoc, bo normalnie jeszcze mi się łapki trzęsa jak wspomnę to okropne urządzenie. Moja ciocia na pocieszenia powiedziała, ze mi z kartonu po tym odkurzaczu domek zrobi. Ale ja nie chcę żadnego domku z kartonu, ja chcę tylko żeby nie było tego wyjącego okropieństwa.

Prezes, no co ty, nie boj sie.
Mowie ci, odkurzacz jest fajny.
Popros ciocie, zeby cie odkurzyla.
Wtedy jest bardzo przyjemnie.
Ten potwor to tylko tak wyje, ale krzywdy nie robi.
Mowie ci.
Ja tam lubie, kiedy mnie odkurzaja.

Mali-Mali
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Nie cze 04, 2006 18:32

W niedzielę, jak to w niedzielę, można poleniuchowac. No i cały dzień jest w domciu ciociunia, więc można się do niej powdzięczyć leżąc na jej rączkach.
Obrazek

I na słoneczku można się powygrzewać:
Obrazek

Lubię niedziele :)

CoolCaty

Post » Pt cze 09, 2006 9:07

oj nikt od niedzieli nie odwiedził wątku Prezesika:(:(:(.
Co u niego?

mama2

Od: Czw paź 06, 2005 8:27

Post » Nie cze 11, 2006 15:22

mama2 pisze:oj nikt od niedzieli nie odwiedził wątku Prezesika:(:(:(.
Co u niego?

No właśnie :?: :wink: :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Nie cze 11, 2006 15:29

:?: :?: :?: :)
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Pon cze 12, 2006 12:20

I właśnie dlatego, ze nikt do nas nie zaglądał, to nie mieliśmy weny do pisania.
Przed chwila odbyło sie polowanie na osę, zakonczone użądleniem w łapeńkę. Bobo zaczęło drzeć się w niebogłosy, obudziło ciociunię przybiegając na trzech łapkach. Wyjełam żądło i obserwujemy czy nie spuchnie nam Prezesik :roll: Musi go boleć, bo płacze. Tosia go własnie pociesza i oblizuje mu chorą łapkę. Mały już jest caly obśliniony przez psa, ale leży i się nie rusza poddając się masażom wielkiego jęzora. Jak nie spuchnie i nie trzeba go będzie szprycować zastrzykami, to obiecujemy jakieś fotki swieże pstryknąć i wkleić.

CoolCaty

Post » Pon cze 12, 2006 12:43

Biedne Prezesiątko...

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Pon cze 12, 2006 18:55

Nie spuchł, nie posmutniał, bolało go chwilkę. Teraz ma w sobie jeszcze więcej złej mocy do wariactw, bo został zasilony jadem :roll: Sami zobaczcie. Tłumaczyłam mu, żeby ładnie się pokazał, bo chcę zrobic dla innych cioć śliczne zdjęcie... no to walnął taką pozę:
Obrazek

:lol: :lol: :lol: :lol:

CoolCaty

Post » Pon cze 12, 2006 19:01

Jaki on ślicznie uśmiechnięty :D
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon cze 12, 2006 21:28

Kot w nieludzkiej pozie, on boski jest z tymi swoimi minkami i pozami :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon cze 12, 2006 22:04

Taką pozę przyjmują brytki :lol:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Wto cze 13, 2006 9:25

To jeszcze kilka zdjęć rozkoszniaków:
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CoolCaty