Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:(...)
u Iskry: Piskorz, Panga, Sieja, Szprot - wszystkie adopcyjne.
Dolores pisze:Przypuszczam że imie Kopytko pochodzi z tąd że maluch ma czarne łapki zakonczone białymi skarpetkami (takie kopytka)
A poza tym cały miot ma kluchowe imiona
Tym tasiemcem to mnie przeraziłaś
jopop pisze:SZUKAM KIEROWCY NA JUTRO PO POŁUDNIU - ALE dla prawie 200 KG żarcia! trasa mokotów-bielany.
ktoś ma limuzynę, która podoła zadaniu? oczywiście jako wielki i silny Chuck Norris pojade tam osobiście znosić to żarcie do samochodu...
jopop pisze:Migotka się przeziębiła. Chyba po prostu przegięłam z balkonem - obecnie kichają Inar, Migotka, Szczupak i Sandacz, tylko Łapek się trzyma![]()
Frejerka smętna, chyba najwyższy czas ją wypuścić z klatki... tylko może tych kichaczy trochę podleczę... No i sra nadal niestety...
Łazanka lepiej, wczoraj ładnie wcinała wraz z resztą miotu - zrobiłam im mixa animondy z RC i HILLSEM, wcięły na samą kolację 3 miski...
Udało mi się wykąpać bez kąpania kociąt, choć Leniwiec był blsko. Imię to on ma MOCNO nieadektwatne do charakteru...
Rudynorek pisze:Jopop, zagłosowałam na Ciebie- bardzo imponuje mi Twoje zaciecie w ratowaniu kocich zyc![]()
Zastanawiam sie czy w ogole masz czas dla siebie? Pewnie głupie pytanie, na ktore chyba znam odpowiedzJa mam "na glowie" tylko dom, trzyletnia corcie i kilkumiesieczna znajde...oprocz tego karmie jednego powsinoge, ktorego nieodpowiedzialna Norwezka karmi baaaardzo rzadko i raz na tydzien wpuszcza do domu
- a i tak czasami padam na twarz..wiec nie wiem jak Ty i wielu innych "kociarzy" ( bron Boze nie uzywam tego slowa w sensie pejoratywnym) dajecie rade..
Brawo![]()
![]()
Kaprys2004 pisze:Sama się zastanawiam czy Jopop ma czas, żeby np. zjeść..
czarna_agis pisze:
Łazienka rewelacyjna!!
Mruczący biały kotek i gryzący po stopach czarny kotek![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 65 gości