Kicikicimiauhau
Tu jest oferta odsprzedaży, ale musiałabyś dopytać, co i w jakim rozmiarze. Kamizelka jest na jakieś 25 cm długości, bluzy wyglądały na krótsze. Obstawiam, po moim kocie, ze tak klatkę piersiową osłoni i może jeszcze z parę cm. Do 40 cm będzie brakować.
viewtopic.php?f=8&t=104736&start=960No i jeszcze pewnie trzeba dołożyć koszty przesyłki, niestety. Kamizelka miała taką stójkę a'la kołnierz, reszty na żywo nie widziałam, ale z kapturami.
Jest jeszcze inny patent: rękaw

Coś rozciągliwego, może być z ciuchlandu, byle rękawy ładne, bluza, golf, czy inna góra z długimi. Odcinasz rękaw na odpowiednią długość, ściągacz "robi za golfik", w odpowiednim miejscu robisz dziurki na łapki, obszywasz co wycięłaś i zakładasz na zwierze

... Wszytko trzeba przemyśleć, obmierzyć, poszyć odrobinę, no i musi być rozciągliwe coś, by można było na zwierze założyć, ale całkiem fajnie się udaje. Ja tak Kackowi kiedyś "uszyłam" golfik z rękawa mojego golfa z polaru. Fajnie się sprawdzał

No może nie wyjściowa produkcja (zależy od talentów wykonującego i jakości rękawa), ale zawsze cóś

Edit: Kaczuszka fajna, kupiłam dziś mojemu, ale jeszcze nie dam .. najpierw mu sesję zdjęciową z nią zrobię, bo znając życie zje ją w dzień, dwa