WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR- łapanka i decyzje

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 11:38 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

cały czas ciepłe myśli :ok:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie lip 17, 2011 15:50 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

Kotek będzie łapany jutro, ponieważ dziś nie ma weterynarza, do którego miał trafić. Kocinko, jeszcze jeden dzień tylko....
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Nie lip 17, 2011 19:56 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

trzymam kciuki...

w ogole wiadomo czy on tam sie pojawia?
Ja widzialam go 03.lipca
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Nie lip 17, 2011 20:14 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

Ja go widziałam w ostatni piątek.

Kotku, wytrzymaj..
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon lip 18, 2011 17:27 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

to juz dzisiaj. Niuńku, czekaj na Marlon..
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon lip 18, 2011 19:12 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

Kota nie bylo:( pewnie przez duza ilosc ludzi na peronie.

Natomiast znalazla sie dwojka ludzi, ktorzy tego kota regularnie karmia, nawet kupili mu jakas karme. Ale i oni przyznaja, ze kot jest w fatalnym stanie, w domostwie naprzeciwko nikt nic nie wie na jego temat.

W najblizszym mozliwym terminie kolejne lapanie.. najlepiej w godzinach rannych..
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon lip 18, 2011 22:14 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

czyli kiedy?

moze moznaby tam z kims zagadac z tej stacji zeby go gdzies zamkneli albo cos..
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Pon lip 18, 2011 22:18 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

ci ludzie nie maja go gdzie przetrzymac, a marlon jedzie poltorej godziny od siebie, wiec to nie tak, ze dzwonia i ona od razu przyjezdza.

jutro nie, moze pojutrze???

Oby jak najszybciej, bo ja spac przez niego nie moge..:(
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon lip 18, 2011 22:26 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

koteczku ! koteczku ! wracaj ! szczęście się do ciebie uśmiechnęło ! :1luvu: :1luvu: :1luvu: kochająca osoba cię wypatrzyła ! trzymaj się i nie poddawaj .... kibicujemy Wam - tobie Satoru -żeby ci się udało kociaka złapać . I kociakowi - żeby dał się złapać i polepszyć swój peronowy żywot :ok:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pon lip 18, 2011 22:31 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

nie mnie, kochana, tylko Marlon, która go będzie łapać:) - ja go tylko wypatrzyłam a jestem z wawy..
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon lip 18, 2011 22:32 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

podpowiem taki pomysł: we Władysławowie przy ulicy Portowej 1 jest lecznica weterynaryjna, to ok. 15 minut drogi pieszo od dworca PKP, może byłaby możliwość pożyczyć tam transporterek i przetrzymać kota nawet kilka godzin do przyjazdu wolontariuszki; jeśli oczywiście masz kontakt z osobami na miejscu i zechciałyby w taki sposob pomóc

gdyby się udało tak zorganizować, to i Marlon nie jeździłaby na darmo (aresztowanie kota w dzień, który pasowałby Marlon z transportem)

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Pon lip 18, 2011 22:38 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

No właśnie ja takiej mozliwosci nie mam, jak mowie jestem z Warszawy i jedyny kontakt mam z Marlon, która, z tego co wiem, nie zostawiała tym ludziom do siebie namiarów - chociaz kartka z prosba o kontakt, ktora zostawilam zawierala wlasnie jej numer. Mozliwe ze spotka sie z nimi przy najblizszej wizycie u kota, to by naprawde bylo rewelacyjne rozwiazanie.
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon lip 18, 2011 23:57 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

oki... poprawka ... :ok: kibicujemy dalej .... bo mi ten kotek też nie da spać :oops:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto lip 19, 2011 0:33 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

Fundacja KOT pisze:podpowiem taki pomysł: we Władysławowie przy ulicy Portowej 1 jest lecznica weterynaryjna, to ok. 15 minut drogi pieszo od dworca PKP, może byłaby możliwość pożyczyć tam transporterek i przetrzymać kota nawet kilka godzin do przyjazdu wolontariuszki; jeśli oczywiście masz kontakt z osobami na miejscu i zechciałyby w taki sposob pomóc

gdyby się udało tak zorganizować, to i Marlon nie jeździłaby na darmo (aresztowanie kota w dzień, który pasowałby Marlon z transportem)

Niestety często jest tak, że nie mam możliwości pojechać gdzieś jak ktoś zadzwoni "przyjeżdżaj, mam kota", moge być na innej łapance, u weta, czy w pracy. Dlatego też nie zostawiłam namiarów na siebie bo nie jestem w stanie rzucić wszystkiego i pojechać. Pojutrze pojade do Władysławowa i mam nadzieje że spotkam koteczka.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Wto lip 19, 2011 7:10 Re: PILNE! WŁADYSŁAWOWO, ZAGŁODZONY KOCUR NA NIEBEZP. STACJI!

mi nie musisz tego tłumaczyć :mrgreen: , dlatego napisałam, że Ty wyznaczyłabyś dzień, w którym mają kota zaaresztować, przynajmniej byłaby jakaś szansa, że nie będziesz jeździła taki kawał w ciemno
no ale nie zawsze da się tak to zorganizować,
bardzo Wam kibicuję i trzymam :ok: za kotka

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

[poprzednia][następna]