Moderator: Estraven

podjęła już decyzje, co bardzo mnie cieszy.Do pary weżmie braciszka kotka, meggi 2 pisze:Iza , ja też po cichu czytałam o Jogurciku, super
To niesamowita historia. Wiesz.... ja do tej pory sama w nią nie wierzę.
Uff. AlfaLS pisze:I ja cały czas podczytuję. Ogromni się cieszę, że historia Jogurta skończyła się w gruncie rzeczy dobrze - jest cały, zdrowy i bezpieczny... Choć to co przeżył pewnie długo bedzie w nim siedziało
.
A i z przyszłej adopcji bardzo się cieszę - zawsze kolejny kociak będzie miał ciepły, prawdziwy dom. Super!!!!!!!! I oby tak dalej
Worek Puriny 15 kg
za Pamięć i POMOC.
To teraz dla nas na wagę złota.
zakupioną na Pchlim targu.Jednak chciałam, żeby się dowiedziała, ile dobra ta torba działała i jakie szczęście nam przyniosła.
Podałam link do wątku.
zdecydowała że należność za torbę mam przekazać na konto rozliczenia sterylki ,czyli długu u Ani.Tym sposobem nasza ostatnia sterylka została rozliczona do końca.
Zambers Dziękujemy z Całego Serca.
iza71koty pisze:AlfaLS pisze:I ja cały czas podczytuję. Ogromni się cieszę, że historia Jogurta skończyła się w gruncie rzeczy dobrze - jest cały, zdrowy i bezpieczny... Choć to co przeżył pewnie długo bedzie w nim siedziało
.
A i z przyszłej adopcji bardzo się cieszę - zawsze kolejny kociak będzie miał ciepły, prawdziwy dom. Super!!!!!!!! I oby tak dalej
A jak Twoje Bąbelki? Dokazują?
.
Wór Whiskasa
Ale wiadomo i cena i no niestety przy takim stadzie....można pomarzyć...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Tundra i 99 gości