Za domek dla Espi-nieustające kciuki-za domek,który pokocha i zrozumie,za domek czuły i dobry,za domek-taki ze snów!!!
Kochane dziewczyny-dziekuję Wam-bardzo!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Faktycznie-trochę
mrr pisze:kropkaXL pisze:Faktycznie-trochę
kropka, widzę, że od wczoraj przezywasz moje posty; nie wiem, czemu i po co. Ja tylko uważam, że życzenie komukolwiek "żeby na swojej drodze spotkał tylko podłych ludzi", wszelkie "precz" etc. jest podłe. Niezależnie od tego, kogo to dotyczy. I tyle. Myślę, ze dość agresji wokół nas, poza forum - w życiu. Domyślam się, że to różnica pokoleniowa.BTW, Ty wydarłaś się na forum pod adresem tej nieszczęsnej (tzn. nietrafionej) opiekunki Kredki, której przecież osobiście nie znasz, nie było Cię przy wyrzucaniu? gubieniu? etc. kota, ale uznałaś, że możesz ją zmieszać z błotem i jej, co gorsza, złorzeczyć; ja wydarłam się na Ciebie - do dziś to przeżywasz, jak widzę, i szukasz poparcia u innych. Myślisz, że ona (jaka by nie była), nie poczuła się paskudnie? Po co tak robić? Co to zmieni albo naprawi, poza narastaniem agresji?
Ech, to musi być różnica pokoleniowa. Samosądy i publiczne lincze mnie przerażają.
Pozdrawiam. A jeśli Cię uraziłam retorycznymi pytaniami "co jeszcze umiesz" etc., to przepraszam - pierwszy raz zwróciłam uwagę na Twoje posty.
Obiecuję, że od dziś interesować mnie tu będą tylko sprawy kotów, a nie ludzi.
Przepraszam za off, ale już mnie od wczoraj uszy palą, takem zaocznie i na różnych wątkach obgadana. A to nieładnie wobec pani w leciech.![]()
Odkąd znam to forum, a wtedy jeszcze bardzo aktywni byli moderatorzy, powstawały długaśne off-topowe watki na koci-łapci, toczyły się tu zakulisowe rozgrywki, tworzyły koalicje nie dla dobra czyjegokolwiek, tylko przeciwko innym, oparte wyłącznie na emocjach i znajdujące dziwaczną przyjemność w obgadywaniu za plecami i szczuciu jednych przeciw innym. Szkoda.
kropkaXL pisze:Faktycznie-trochę
Cameo pisze:kropkaXL pisze:Faktycznie-trochę
A mnie czasami nie ponosi?![]()
Ponosi, i to bardzo często, jeszcze pamiętam kłótnie z Justyną, Korciaczkami, Olgą, i nawet Teresą (terenia1) jak to teraz czytam, to aż mi głupio, ale to dlatego że nie myślę przed wysłaniem imówią że Polak jest zawsze mądry po szkodzie
![]()
Ale taka już jestem, denerwują mnie drobnostki a jeszcze bardziej kłamstwa...
Myślę że Basię też trochę poniosło, wyluzujcie dziewczynyw ten sposób nie pomożemy kotom
![]()
Miau mi wczoraj zdechłoWam też?
Korciaczki pisze:Nikt z nas nie jest ani taki dobry, ani taki zły... Po prostu zwykły, ludzki. Wszyscy popełniamy błędy... Ale za błędy trzeba płacić... Dobrze, jesli wówczas pojawi sie ktos, kto nam pomoze. Zrozumieć. Nie przekreśli. Pokaże drogę...
Przepraszam za jeszcze jedno OT. Trzymam kciuki za domki. Mama.
terenia1 pisze:Jeśli uważasz że to była kłótnia z mojej strony to się grubo myliszprosiłam o wyjaśnienie czegoś i tyle...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 250 gości