Kasa K. - 106 szt.:) +27- Znowu na dnie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 01, 2009 0:43 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

alareipan pisze:Kinia jak bedziemy czekać z ugadywaniem, to się ciotki nie wysterylizuje do wiosny ;)

oooo, to i takimi sprawami się zajmujemy? Natrętnego adoratora mogę dopisać do listy? :twisted: :twisted:

mam w domu trochę fantów do przekazania, chętnie się podzielę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto gru 01, 2009 1:51 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

alareipan pisze:Kotika nie będziesz musiała spłacić długu sama. Posłałam Ci 150 zeta dzisiaj - ja jestem w mbank,u Ty jesteś w m banku, więc na pewno są juz u Ciebie. Na drugą juz prawie jest, jutro może coś przyjdzie, to od razu Ci wyślę. Najpóźniej w środę.

Sama łapie koty na talony, wiem jak jest z dzikami. Nie chodzi mi o konkretne terminy, ale choć o info, że planujesz i jaka będzie cena, albo chociaż ile dni daje Ci wetka. Po prostu w 2 dni trudno coś wykombinować. W 6 dni jestem w stanie wystawić bazarki, uzbierać, ale w 2 dni nie :( W Kasie są momenty, że mamy np. 500 zeta, ale w ciągu kilku dni możemy spaść do 5 zeta.

To chyba czegoś nie zrozumiałam. Wydawało mi sie, że zgłoszenie kotów na listę,
to właśnie jest to info, że będę próbować. :oops:
A pieniądze sądziłam, że dostaje się w kolejności dokonanych sterylizacji, a nie listy.
Niższej ceny nie uda się wynegocjować. Normalna cena to 240 zł.
No i liczyłam się z tym, że zapłacę i poczekam.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto gru 01, 2009 3:07 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

zapraszam na bazarek po książki z duszą

viewtopic.php?f=20&t=104266
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto gru 01, 2009 7:48 Re: Kasa K.-81 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

ło matko AGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dopiero jak Cię zobaczyłam zapaliła mi się jakaś lampka...ja chyba mam u kogoś jakieś książki... :? A chyba już wiem!

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Wto gru 01, 2009 21:44 Re: Kasa K.-83 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

viewtopic.php?f=20&t=104309 Kalendarz na 2010 :)
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Wto gru 01, 2009 22:18 Re: Kasa K.-83 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Po pierwsze: dotarły pieniążki od sponsora :D Sponsorze :king: bardzo dziękuję :1luvu:

Po drugie: ponieważ dotarły pieniądze, w południe posłałam drugie 150 zeta do Kotiki.

Po trzecie: mamy na kotkę Kini i zostanie jeszcze na kotkę Joli_k.

Kinia przysyłaj namiary i umawiaj termin.

Jola czekam tez na Twoje.

Po czwarte: XAgaX jak zwykle :1luvu: za bazarek. Wzięłabym fanty... ale kiedy my się spotkamy... :roll: Ledwo sptykam się sama ze sobą ;) Jak masz jakieś zapotrzebowanie... to numerek masz od ręki ;) Tylko czy uda się go do weta dotargać, bo nie widziałam jeszcze takiej klatki, w którą chłop by się zmeścił :ryk:

Po piąte: Kotika czasami numerki wiszą miesiacami, chodzi po prostu o to, żeby w momencie kiedy się decydujesz działać, sprawdzić na ile mamy możliwości. Wtedy i Ty będziesz wiedziała na czym stoisz. Głupio by mi było, gdybyś np. Ty założyła ze swoich kilkaset złotych, a zebranie zajęłoby np. miesiąc. Lista natomiast nie jest kolejką wykonywania zabiegów, ale teoretycznie jest kolejką, jeśli jest za mało pieniędzy i spłacamy długi - jakaś zasada musi być, żeby było sprawiedliwie. Oczywiście jest to podejście teoretyczne, bo to wszystko jest do dogadania między nami, to nie fundacja, ani firma, tylko nasz wątek - zasady są elastyczne ;) Wiele z Kastratorek dostaje pieniądze, przed zabiegiem, bo nie mają z czego założyć, a muszą zapłacić od ręki.

Na szczęście teraz nam się udało ;) dzięki komuś, komu sterylizacje są na sercu, to już nie ma co martwić ;)

Po szóste pojawiło się, gdy pisałam post ;) Montes dziękuję :1luvu: Wpadnę narobić zamętu :twisted:
Ostatnio edytowano Śro gru 02, 2009 0:08 przez alareipan, łącznie edytowano 1 raz

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto gru 01, 2009 22:40 Re: Kasa K.-83 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Ale się cieszę :D :D <jupi> <jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi> :piwa: :piwa: :kotek: :kotek: :kotek: Nawet nie wiecie jak :D Nareszcie nie będzie kolejnych kotów na wiosnę !! :D Dziękuje :D :1luvu: :1luvu:

Namiary już poszły :D Jutro postaram się umówić kotkę ;)

:1luvu:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto gru 01, 2009 23:31 Re: Kasa K.-83 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

alareipan pisze:Po czwarte: XAgaX jak zwykle :1luvu: za bazarek. Wzięłabym fanty... ale kiedy my się spotkamy... :roll: Ledwo sptykam się sama ze sobą ;) Jak masz jakię zapotrzebowanie... to numerek masz od ręki ;) Tylko czy uda się go do weta dotargać, bo nie widziałam jeszcze takiej klatki, w którą chłop by się zmeścił :ryk:

inny kolega wyraźnie zazdrości kotom, że bardziej się rozczulam nad nimi niż nad nim, więc potrzebne 2 numerki- dla adroratora i dla zazdrośnika :twisted: tak, tak, wyraźnie mu mówiłam, że zajmuję się KASTRACJAMI :D i chyba dałby się doprowadzić sam :)

Kinia, trzymam kciuki :) :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro gru 02, 2009 0:12 Re: Kasa K.-83 szt.+22-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Aga, aż dwóch?! :ryk: ... może jakiś wet da dużą zniżkę... :ryk:

Pieniądze do Kini poszły, lecę aktualizować w pierwszym.

Kinia mocne :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Śro gru 02, 2009 1:12 przez alareipan, łącznie edytowano 1 raz

alareipan

Post » Śro gru 02, 2009 0:33 Re: Kasa K.-84 szt.+21-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

jak się z mamą śmiałam z tej ciotki do kastracji, to stwierdziła, że powinnam pogadać z naszym wetem o pewnych 2 panach :mrgreen:

i jeszcze za namową kumpeli postanowiłam wystawić bazarek stały (na kastracje KOTÓW :wink:) - nieźle mi idzie wykonywanie biżuterii z zawleczek od puszek, np. bransoletek czy naszyjników, za drobny datek na Kasę jestem w stanie się tego podjąć. W tej chwili mam materiał na 1 czerwoną (z kapsli po Burnie) bransoltkę na gumce, może ktoś chętny na taka punkową błyskotkę? :) materiał na dalsze dzieła sukcesywnie zbieram 8)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro gru 02, 2009 7:31 Re: Kasa K.-84 szt.+21-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Wy się śmiejecie Kochane cioteczki
a ja miałam ostatnio ubaw
staruszek sąsiad spotkał mnie jak wracałam z Mietem z kastracji
zagadał do mnie
a potem pyta

Pani a czy tyn dohtór pomógłby ma mojóm prostete
i może jak by mie wykastrowoł to bych był zdrowy?

myślałam że zejde dosłownie 8O

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro gru 02, 2009 9:35 Re: Kasa K.-84 szt.+21-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Przypominam o moim bazarku dla Kasy!! Link w moim podpisie!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro gru 02, 2009 13:52 Re: Kasa K.-84 szt.+21-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

Dotarł przelew od Elzak3 :D Bardzo dziękuję :1luvu:

Kociama, dostałam Twoje pw. Jak coś doleci, to od razu dam znać ;)

Prostata mnie rozwaliła :ryk:

alareipan

Post » Śro gru 02, 2009 17:57 Re: Kasa K.-84 szt.+21-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

jutynka21 jak chcesz to pomogę Ci w ogłoszeniach tzn mogę powrzucać do netu :) ?

Ciachajmy; 1 odjajczony dziś to mniej o 10 w przyszłym roku :oops:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro gru 02, 2009 20:04 Re: Kasa K.-84 szt.+21-UWAGA!Lecimy w dół.... i dolecieliśmy...

A ja jutro jadę ciachać kotkę ciotki :D Muszę z nią jechać bo sama panikuje hehehe :P Czyli wolneeeeee : D
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

[poprzednia][następna]