poza tym dziekuję Sherino za dobre czary. Dotarły - dziś czuję się lepiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotilisek pisze:psypomnę.
pewien kot przychodzi do mnie z "wioski" i bije moje koty! Opos - podrapany ogon, Lisek - kulawy - przednia łapka, Krysia i Salceson - ze strachu jak je gonił popuściły sobie. Mam ochotę go zabić![]()
villemo5 pisze:UWAGA!!
Trafiłam na dramat!
Cytuję z tego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=90 ... c&start=75monika74 pisze:JESTEŚMY PO WIZYCIE WETA![]()
okazało sie ze Sisi weszła we wstrząs dostała baterie leków
jest skrajnie wycieńczona ona była w schronie zanim sie o niej dowiedziałam przez tydzien i nic nie jadła w takim stanie została poddana sterylce (cud że przeżyła) po zabiegu wyzucili koteczke do woliery na dwór no i przyplątało sie zapalenie płuc
dodatkowo ma wyrwany ogon z wiązadeł poprostu pracownicy schroniska zeby ją złapać ciągneli ją za ogon tak brutalnie ze go dosłownie wyrwali
koteńka cierpi przez to straszny ból
rokowania są ostrożne![]()
wieczorem znowu wet przyjedzie zeby podać jej leki na noc bo jest w zbyt ciężkim stanie zeby ją wozić do lecznicy
Dziewczyny może udało by sie zrobić jakiś bazarek dla Sisi dziś już wydałam 110 zł a jeszcze została wiedzorna wizyta a to dopiero pierwszy dzień leczenia
bez waszej pomocy nie dam rady![]()
najgorzej ze to koniec miesiąca i krucho z kasą
Siostro Skarbniczko!! Mamy coś na FS??
dominikanna1 pisze:kotilisek pisze:psypomnę.
pewien kot przychodzi do mnie z "wioski" i bije moje koty! Opos - podrapany ogon, Lisek - kulawy - przednia łapka, Krysia i Salceson - ze strachu jak je gonił popuściły sobie. Mam ochotę go zabić![]()
Przeszłam przez taki horror i nawet nie wiem co Ci poradzić!!! Ja po takim spraniu kotki poprostu wywoziłam mala do mamy na przeczekanie i nabranie sił. Jedyne wyjście to nie wypuszczanie ogonów na dwór bez opieki, nie zostawiaj miski z żarełkiem u siebie, jeśli karmisz inne koty to jak najdalej od twojego domu. Koty poza domem w nocy są w niebezpieczeństwie, wychodzące owszem ale tylko w dzień i pod Twoja opieką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agushka, bartoo, Google [Bot] i 81 gości