Trzymam kciuki

Moderator: Estraven

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
za wspaniały dom, ten najlepszy na świecie
Myslalam ze watek pomalu umiera. tak masz racje ja tez bede go chciala dalej konsultowac. jeszcze nie wiem gdzie ale pomyslimy. Teraz przeciw zapalne dostaje i zobaczymy. Nie widzi zupelnie nic, obija sie niemilosiernie ale wech ma. Na samym poczatku i z tym byly problemy. Jak on sie tuli. Jutro bedzie mial odwiedziny Pani ktora na widok Bonifacego na ulotce ktora powiesila Cloudi od razu chciala go adoptowac. Sama ma bardzo chore zwierzaczki i boryka sie z normalnymi problemami. Taka Dobra Dusza. Jutro go odwiedzi i bedzie dla niego tez szukac dobrego domku. Tak, ja tak cichutko mysle o dr Garncarzu.Musze porozmawiac z Delfinka
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Google [Bot], kasiek1510, Meteorolog1 i 76 gości