iwoo1 pisze:Jest rewelacyjny lek na nerki - Azodyl. Jest drogi, ale podobno bardzo dobry. Tylko można go załatwiać w USA, Kanadzie. U nas w Polsce nie ma.
To prawda jest rewelacyjny, ja dopiero we wrześniu mogę go mieć.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Jest rewelacyjny lek na nerki - Azodyl. Jest drogi, ale podobno bardzo dobry. Tylko można go załatwiać w USA, Kanadzie. U nas w Polsce nie ma.
anna41 pisze:pixie65 pisze:Biopron i symbiotic dość trudno jest kupić. Mnie się nie udało.
Swojemu kotu dawałam na początku Quatrum a obecnie - BacidofilSF.
Zdaje mi się, że Quatrum było lepsze ale udowodnić tego nie potrafię.
Wtedy mocznik ładnie "zjechał" z 230 na 135 a kot nie był intensywnie "płukany" tylko zwyczajnie nawadniany.
Jak skończy mi się Bacidofil, kupię quatrum i zobaczymy bo mocznik znowu podskoczył.
Faktycznie Quatrum zawiera wszystkie 3 bakterie co Azodyl + jeszcze jakąś, może na początek zobaczymy ten lek, bo Bioprom ma jednak jeszcze więcej bakterii.
A jak to się dawkuje?Kot waży 3,7kg, można z wodą i strzykawką do paszczy?
Na zagranicznej stronie przeczytałam,że Azodyl daje się rano, 1 godzinę przed jedzeniem 1 tabletkę, można otworzyć i zrobić kulkę z np. masłem i podać, jeśli jest podawany antybiotyk musi być oczywiście odstęp ok 3h.
evik75 pisze:Mój ulubieniec Romeo bardzo przytulaśny, dał się wygłaskać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości