Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NOT pisze:Przeogromne brawa dla agiis-s i e-dita !!!
Lubię przysłowia.
Wg mnie tu pasuje:
"Kto szybko daje, ten dwa razy daje".
oraz
"Złote ręce zawsze potrzebne".
Afatima pisze:Mój Nikuś![]()
A to taka wymiana światopoglądów była?
iza71koty pisze:Witam Serdecznie Dziewczyny. E-dita Dzięki za Dobre Wieści.Kicia bardzo chuda.Wręcz okropnie.Cieszę sie bardzo że jest już w dobrych rękach. Oczywiście będziemy spragnieni wieści i zdjęć od Ciebie i Agiis-s.A ja dziś odkryłam że ....rudych kociaków są nie dwa ale trzy!!!!!One chyba kurcze na raty przychodziły. Będziemy więc dalej bardzo prosic o DT. Jeden z nich wczoraj pakował mi się do transporterka. Udało mi sie dziś sprawdzić płeć tych co jadły obok mnie. To dwóch chłopcow. Zrobiłam fotki trochę nie udane bo na oślep.Trzeci rudy kotek jadł razem z Mauryckiem za plotem więc nie znam plci narazie. Zrobiło się rudo, bardzo rudo. Do tych rudych jeszcze przyszła Diana wyadoptowana Wirtualnie w Vivie, więc wszystkich rudych w jednym miejscu zrobiło się 5 sztuk; trzy maluchy, Maurycy no i Diana.No szok Dziewczyny. Pierwszy raz takie coś się przydarzyło. A co najdziwniejsze ze tamte też dziś przyszły o tej samej porze co inne. Czyli wychodzi na to że mama Maurycego to niezła artystka i trzasnęła piątkę kociaków.Pozdrawiam Serdecznie i jeszcze raz Piękne Dzięki dla Agiis-s i E-dity.Zaraz wstawię zdjęcia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 72 gości