Moja gromadka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 15, 2007 11:52

Kochany białasek miał farta :D

Aga, Twoje kociska to sie jeszcze bawią, ja miałam często po dwie kicie (teraz dwie zostawiłam u rodziców i u siebie mam tylko kocurka) i zawierany był zawsze jedynie pakt o nieagresji... :?
Dobre i to... ale jakoś mam szczęście do aspołecznych kotów :lol:

Trzymam kciuki za łapkę!

Zdjęcia boooskie :D

Kasia Pe

Od: Pon sie 11, 2003 23:36

Post » Sob wrz 15, 2007 12:08

Bardzo sie ciesze, ze z łapeczka lepiej. Kicius jest uroczy.Glaski dla bialaska. :D :D :D

misia007

Od: Nie lip 08, 2007 11:24

Post » Nie wrz 16, 2007 17:33

Wczoraj wieczorem było spanko obu koteczków w jednym koszyczku. Bez przytulanka, ale zawsze to juz coś :P
Nie widziałam tego na własne oczy bo byłam poza domem , ale syn pstryknął telefonem :P
Aga_

Post » Nie wrz 16, 2007 19:22

Oj to ja widzę postępy :) Noo bardzo się cieszę że Filipciak ma się tak dobrze z Wami :)

kamciok

Od: Pt sie 24, 2007 15:23

Post » Pon wrz 17, 2007 8:00

Stawiamy łapke co raz pewniej ale jeszcze nie do końca sprawnie. Mamy nadzieję, ze to się kiedys zmieni i ta cwaniara Minia nie bedzie patrzec triumfująco z wszelkich , niedostępnych dla nas , wysokosci :wink:

Tak na marginesie, marzył mi się miziajacy kotek w domu , bo czuję niedosyt w tym zględzie. Ale sie na to nie zapowiada, przynajmniej na ten czas. Owszem, mozna go dłużej potrzymać niż pierwszą damę, ale zaraz się wyrywa , ciagle gdzieś pędzi albo musi coś zobaczyć 8) .
Dwa cukiereczki w zasięgu wzroku mam, których nie da się polizać :wink: A słodkie cudeńka są, że chcialo by się je utrzymac dłużej na kolanach ( Minia ani chwilkę nie posiedzi, można ja co najwyzej kilkanaście sekund ponosić po mieszkaniu, udajac, że szukamy much na scianach 8) )

Właśnie przemawia cos do pająka na podłodze. Juz po jego głosie poznac, że to kocur pełnojajeczny z krwi i kości . Ciekawe, co on takiego ma do powiedzenia biedaczkowi 8) ? Gada i gada ...
Aga_

Post » Pon wrz 17, 2007 8:22

Aga_ pisze: marzył mi się miziajacy kotek w domu , bo czuję niedosyt w tym zględzie. Ale sie na to nie zapowiada, przynajmniej na ten czas. Owszem, mozna go dłużej potrzymać niż pierwszą damę, ale zaraz się wyrywa , ciagle gdzieś pędzi albo musi coś zobaczyć

kociak jest jeszcze mały i pełen energi to się może zmienić

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Pon wrz 17, 2007 10:00

Oj troszku mu przejdzie, troszku może zostać bo to i od charrakterku zależy.
Ja czekam aż Młody wyrosnie trochę i pozbędzie się zapasu energii;)
Miziadło Wielkie :)

kamciok

Od: Pt sie 24, 2007 15:23

Post » Pon wrz 17, 2007 10:15

Aga_ pisze: Dwa cukiereczki w zasięgu wzroku mam, których nie da się polizać :wink: A słodkie cudeńka są, że chcialo by się je utrzymac dłużej na kolanach ( Minia ani chwilkę nie posiedzi, można ja co najwyzej kilkanaście sekund ponosić po mieszkaniu, udajac, że szukamy much na scianach 8) )

Właśnie przemawia cos do pająka na podłodze. Juz po jego głosie poznac, że to kocur pełnojajeczny z krwi i kości . Ciekawe, co on takiego ma do powiedzenia biedaczkowi 8) ? Gada i gada ...

:ryk:
:love:
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pon wrz 17, 2007 11:08

Najbardziej mnie cieszy, że młody co raz pewniej stawia łapkę. Stopka co prawda troche usztywniona jest , ale juz wie w jakim kierunku ma się zaginać . Chcę mu zrobić fotę jak stoi , ale on jak nie śpi to ciągle wruchu jest a ja chwilowo mało czasu mam na to żeby cztowac z aparatem w ręku cały czas 8) Nie spodziewałam się, że tak szybko zobaczę poprawę.
Aga_

Post » Pon wrz 17, 2007 11:27

Cudowne wiadomości! A koty takie są niesamowite właśnie, że szybciutko do siebie wracają! :)

I mimo że nie na łapce to czekam na zdjęcia białego pięknota! Bo ze mnie taka cicha czytaczka tego wątku!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pon wrz 17, 2007 16:35

Mały, pękaty, biały kotek 8) Tzn brzuszek ma pekaty ...
Rozmroziłam trzy serducha indycze. Zwykle Mini wystarczało jedno. Rozmroziłam 3 , tak na wszelki wypadek i nie wiem czy koteczce dostało się więcej niż pól :roll: . Mały latał od miski do miski i nie pytał czy mu wolno się poczęstować z Miniowej porcji :twisted:
Aga_

Post » Pon wrz 17, 2007 16:52

Aga_ pisze:Mały, pękaty, biały kotek 8) Tzn brzuszek ma pekaty ...
Rozmroziłam trzy serducha indycze. Zwykle Mini wystarczało jedno. Rozmroziłam 3 , tak na wszelki wypadek i nie wiem czy koteczce dostało się więcej niż pól :roll: . Mały latał od miski do miski i nie pytał czy mu wolno się poczęstować z Miniowej porcji :twisted:

no ślicznie :) rośniemy no to jemy

sweet-a

Post » Wto wrz 18, 2007 9:31

:roll: Jak wytłumaczyć kiciastemu, że kabelki sa mi potrzebne do łączności ze światem , że nie nadają się do podgryzania, że obiecaliśmy tatusiowi, że nie będziemy :?: :wink:
Serce rosnie jak mały smiga po mieszkaniu, kocie zabawki przezywają swój renesans , lataja na wysokości metra. Z co niektórych strzępy lecą :lol:
W tych harcach trudno zauważyć, ze łapka z łapką był problem, niewtajemniczony by sie nie zorientował :)
Postepy widoczne gołym okiem, zadziwia mnie co dzień 8)

Co jest lepsze od kota w domu ?
Dwa koty w domu :wink:
:catmilk: :cat3:
Aga_

Post » Wto wrz 18, 2007 9:48

to może na wszelki wypadek kabelki czymś takim zabiezpieczyć http://animalia.pl/produkt.php?id=9303
świetnie że łapcia bialaska już coraz lepiej- jednak troska i dobra opieka mogą czynić cuda :D

sweet-a

Post » Wto wrz 18, 2007 10:01

Jak sytuacja się nie zmieni to pomyslimy o tych osłonkach.

Ostatnio nie zauważam, zeby zaginał łapkę do tyłu 8) , jeszcze nie rozlozy sam pazurków ale to i tak dużo :P
Aga_

[poprzednia][następna]