Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 19, 2011 0:49 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

Szarota to ja wczoraj na ręce sobie wzięłam :D Nie od razu się zorientował. Po dłuższej chwili dopiero wykonał skok z bardzo prężnym odbiciem :)
Nieśmiałkowi odbija ostatnio. Poluje na naszą Madonnę ( matkę Kłopotki, Szelmy, Demolki, Meli i Czekolady). Świntuch działkowy, pod złym wpływem Rudego Ojca.
Własność Nelli, Luny, Kłopotka i księcia Rudolfa :)
ObrazekObrazekObrazek

envy

Od: Pon kwi 26, 2010 15:51

Post » Pt sie 19, 2011 6:27 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

A czy ja już mówiłam, że Czekolada grzeje doopke w bardzo fajnym domu we Wrocławiu? :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt sie 19, 2011 8:11 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

Mówiłaś, Turkawko :) Bardzo się z tego cieszymy :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

envy

Post » Pt wrz 23, 2011 20:55 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

Co u was taka cisza>??
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt wrz 23, 2011 21:02 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

Cypisku najmilszy, wszystko w porządku :1luvu:
Koty mają się dobrze. Zbierają zapasy tłuszczyku na zimę, więc apetyty ogromniaste mają :)
Pozmieniały nam się numery telefonów. Gdybyś chciała je poznać, to na priva damy.

Co u Vivien?
Poprzytulać proszę od nas, jakby co... i pogłaskać :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

envy

Post » Pt wrz 23, 2011 21:25 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

Pierd....na punkie Vivien im nie minął grubiutka jest, ale taka malutka jak świnka morska. Weci się śmieją ,że to nie kot...i mówią na nią wredota , bo ich drapie jak coś jej tam majstrują przy pobraniu krwi z łapki./nie dziwie się jej.. :wink: /.Nie jest typem pieszczocha ,kochają ją tam na zabój.Vivien lubi bawić się myszką, apetyt jej dopisuje. Jak będę miała fotki do dam...

Anduk dał mi swój nowy numer.. :mrgreen: :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Pt wrz 23, 2011 21:32 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

Sprytny Anduk :)
Ale w tajemnicy powiem Ci, że ten starszy numer, na który dzwoniłaś, to był mój. Anduk tylko połączenia odbierał. W kwietniu zgubiłam komórkę i stąd te zmiany numerów się wzięły :) Suszyłam A. głowę, by Cypiska o zmianach powiadomił.
Nie dziwię się, że weci się z Vivien śmieją. Kosmiczno-odlotowe stworzenie :)
ObrazekObrazekObrazek

envy

Post » Pt sty 27, 2012 19:06 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

Od grudnia mamy na działce nową kotkę - podrzutkę. Pojawiła się w okresie mikołajowo-świątecznym więc chyba nietrafiony prezent... poproszę envy by wrzuciła zdjęcia, śliczna jest :mrgreen: i kota i envy ;)

W łazience mamy za to panikarza z działki, pół żywego go wieźliśmy do weterynarza z ropnym zapaleniem płuc. Zapalenie płuc zostało już chyba wyleczone ale teraz jest akcja uszy - tępienie świerzba. Ma też problemy z błędnikiem (zachwiania równowagi), weterynarz twierdzi, że to zapalenie ucha środkowego od świerzbu.

Dziad po któreś z kolei wizycie staranował przeszkodę i zaszył się pod zabudowaną wanną. Na jutro planowana jest akcja waleriana by go wykurzyć ;)
Jestem kocurem ;) Obrazek

Obrazek Obrazek

anduk

Od: Pon kwi 26, 2010 2:39

Post » Pt sty 27, 2012 19:12 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

Ooo, cześć anduk :mrgreen:
Czekam na zdjęcia kotuli :) Młoda panienka? Może trzeba by jej domu poszukać?
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pt sty 27, 2012 19:22 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

Na oko 1.5-2 latka. Jest dość oswojona, daje się brać na ręce. Myślę, że miała by szansę na DS bo nie boi się człowieka. Priorytetowo musimy ją wysterylizować bo jeśli nie była wcześniej sterylizowana to teraz jest jedyna na naszej działce niewysterylizowana kobita... co przy takiej ilości kocurów może się skończyć kiepsko :wink:

Obrazek Obrazek

anduk

Post » Pt sty 27, 2012 21:19 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

Szara, podrzucona koteczka wygląda tak:

Obrazek

A tu obok koleżanki Szylkrety:

Obrazek

Na razie nie dysponuję zdjęciami lepszej jakości.
ObrazekObrazekObrazek

envy

Post » Pt lut 10, 2012 20:33 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

jessi74, doszła przesyłka, jesteśmy pod wrażeniem ślicznych zdjęć! Super prezent nam zrobiłaś, od rana chodzę i wszystkim pokazuję! :mrgreen:

Obrazek Obrazek

anduk

Post » Sob lut 11, 2012 11:25 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

bardzo się cieszę :) wrocławskie kotki pozdrawiają :)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lut 13, 2012 10:20 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

Pozdrawiam stepnicowe kociaki i ich opiekunów :ok:
Szkoda ze nie zostaliście uwzględnieni w głosowaniu do krakvetu :cry:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon lut 13, 2012 11:08 Re: Nasze kotki, kłopotki i działkowi przyjaciele - Stepnica

monika74 pisze:Pozdrawiam stepnicowe kociaki i ich opiekunów :ok:
Szkoda ze nie zostaliście uwzględnieni w głosowaniu do krakvetu :cry:

Właśnie , bardzo szkoda, widocznie jesteście mało widoczni... :roll:
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]