Domek z Lublina poszukuje kotki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 12, 2010 20:51 Domek z Lublina poszukuje kotki

Domek jest naprawde super są już tam 2 koty i pies
Poszukiwana jest kotka z przewagą koloru białego wiek obojętny może to być kocia kaleka np bez oczka
Dom jest naprawde wspaniały i kochający
podaje nr tel do pani-500070836
zachęcam do bezpośredniego kontaktu (jutro pani poda adres e-mail )
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Wto sty 12, 2010 21:18 Re: Domek z Lublina poszukuje kotki

Lili - koteńka niewidząca na jedno oczko, bez łapki:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=97937

Julcia - z przewagą białego, bez oczka:
Obrazek
viewtopic.php?f=13&t=88728
Ostatnio edytowano Śro sty 13, 2010 8:31 przez Bazyliszkowa, łącznie edytowano 2 razy

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto sty 12, 2010 21:40 Re: Domek z Lublina poszukuje kotki

monika74 pisze:zachęcam do bezpośredniego kontaktu (jutro pani poda adres e-mail )

To ja w takim razie czekam na adres e-mail :ok: , bo nie wiem czy kolor będzie 'odpowiadał' :twisted:

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Wto sty 12, 2010 22:14 Re: Domek z Lublina poszukuje kotki

bloo pisze:
monika74 pisze:zachęcam do bezpośredniego kontaktu (jutro pani poda adres e-mail )

To ja w takim razie czekam na adres e-mail :ok: , bo nie wiem czy kolor będzie 'odpowiadał' :twisted:

jutro pani mi poda adres to odrazu wkleje na forum
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Wto sty 12, 2010 22:19 Re: Domek z Lublina poszukuje kotki

Białka od Kaliny jest cudna i czeka na dom aż od wakacji. Ma cudowny charakter, jest wysterylizowana, jeszcze młodziutka i powinna w końcu znaleźć dom.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kontakt: 0-512-370-150

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Wto sty 12, 2010 22:29 Re: Domek z Lublina poszukuje kotki

Kasia szuka domu. Wyrzucona przed swietami, srebrna, piekna... (Warszawa)

viewtopic.php?f=13&t=105835&hilit=kasia
Obrazek
etlumaczenia.com.pl
gg 5867419

KASZA

Od: Nie paź 30, 2005 11:52

Post » Wto sty 12, 2010 22:29 Re: Domek z Lublina poszukuje kotki

napiszcie prosze czy jest możliwość dowozu kotki do Lublina bo pani nie jest zmotoryzowana
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Wto sty 12, 2010 22:49 Re: Domek z Lublina poszukuje kotki

Pod opieką Fundacji Kocia Dolina znajduje się około 3 miesięczna kotka Tosia Jest prawie cała biała poza jedną plamką na grzbiecie i Ogonkiem. Jeśli dojdzie do adopcji transport się znajdzie :D
http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=5366
I u mnie na DT też pod opieką fundacji jest kotka Kiara nieco starsza i ma więcej czarnego ale jest naprawdę cudownym kociakiem. Kiedy do mnie trafiła była chora wychudzona nie ruszała się z miejsca.
http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=5787
Obrazek Obrazek Obrazek

bazyliszek

Od: Nie lis 15, 2009 11:33

Post » Wto sty 12, 2010 22:54 Re: Domek z Lublina poszukuje kotki

bazyliszek witam koleżanke z Kociej Doliny bede rozmawiać w sprawie Tosi
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Śro sty 13, 2010 0:37 Re: Domek z Lublina poszukuje kotki

Może moja biało/bura Iskierka...?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro sty 13, 2010 0:40 Re: Domek z Lublina poszukuje kotki

W Kielcach są takie koteczki z przewagą białego ;)
Do Lublina dowieziemy ;)

Lea
Odrobaczenie: tak
Szczepienie: tak
Sterylizacja: nie
Urodziła się bez ogonka. Jest bardzo ruchliwa, żywa, wesoła, chętnie się bawi. Praktycznie cała biała z rudymi i czarnymi plamkami za uszkami i u nasady ogonka. Lea razem z rodzeństwem i mamusią zostały porzucone przed schroniskiem dla zwierząt w Kielcach.
Obrazek
Obrazek

Igraszka
Sterylizacja: tak
Igraszka ko przekochana kotka, która niestety nie ma szczęścia, już dwa razy wrociła z adopcji. Kotka czeka na dom od września 2007. Została znaleziona po wypadku samochodowym. Miała złamaną żuchwę, krwiaki na oku i nerkach. Igraszka jest bardzo kontaktową przytulaśną kotka. Uwielbia psie towarzystwo, toleruje inne koty. Igraszka po wypadku wróciła do zdrowia, nie ma problemów z poruszaniem się. Szukamy dla kotki spokojnego domu, niestety nie nadaje się jako towarzyszka dla małych dzieci. Koteczka z utęsknieniem czeka na opiekuna, który pokocha ją na dobre i na złe, wymizia za uchem i po brzuchu. Igraszka to wspaniała kotka, która zasługuje na godne i szczęśliwe życie.
Kotka jest na diecie Urinary w związku z problemem ze struwitami.
Z tego wątku: viewtopic.php?t=66 ... 9146eeaaf6
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dt u fiona.22

Lawina
Lawina to domowa kicia wyrzucona z domu. Okociła sie w środku zimy na jednym z podwórek w centrum Kielc. Ponieważ warunki w których żyła były niesprzyjające, kicia zdziczała. Kocia rodzina trafiła pod naszą opieke. Były cztery kociaki i niestety wszystkie chore na koci katar. Udało się uratować tylko jednego malucha.
Początkowo po sterylizacji Lawina miała wrócić na wolność ale podczas pobytu w domu tymczasowym okazało się, że nie jest taka dzika jak nam się wydawało. Przypomniała sobie jak się żyje wśród ludzi. Obecnie jest nakolankową rozmruczaną kicią, która toleruje inne koty oraz psy.
Z tego wątku viewtopic.php?p=2831673#2831673
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dt u Gem

Sońka
Pleć: kociczka
Sterylizacja: nie
Sonię została znaleziona na jednym z osiedli. Wracałam z poczty i zobaczyłam białą kuleczkę biegnącą po chodniku.Była bardzo wystraszona i głośno miauczała. Pogłaskałam ją a ona w sekundę się do mnie przykleiła Zabrałam ją więc do domu i nakarmiłam. Z racji tego że była zadbana, powiesiłam ogłoszenie o zaginięciu kotki, ale nikt się nie odezwał
Uwielbia być z człowiekiem, szczególnie leżeć na kolanach i być głaskaną. Ociera się i liże ręce Mruczy też wtedy jak mały traktorek
Pięknie korzysta z kuwety, bardzo ładnie je pokarm suchy i mokry. Uwielbia się bawić, szczególnie wbijając swoje pazurki tam gdzie nie jest to pożądane
Na moją sunię syczy ale nie ucieka i nie drapie. Czeka na dobry dom.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dt u Niteczka1

Moza
Odrobaczenie: nie
Szczepienie: nie
Moza to koteczka, która pojawiła się na osiedlu przed zima jako koci podrostek. Koteczka obecnie jest na ulicy bo niestety nie mamy miejsca w domu tymczasowym. Moza jest bardzo kontaktowa kotką, daje sie wziąc na rękach ale w nowym domu na pewno bedzie potrzebowała troszkę czasu na aklimatyzację. Toleruje inne koty.
Obrazek
Obrazek
Brak dt
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31