Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Madzio pisze:Hej Magda! Ty lepiej linka daj na fejsie i agituj swoich znajomych. Masz sporą szansę!
NatjaSNB pisze:Madzio pisze:Hej Magda! Ty lepiej linka daj na fejsie i agituj swoich znajomych. Masz sporą szansę!
Dzięki Madzia, ale szans nie mamSą tam "koty" którym dosłownie w 7 minut przybywa nagle 10 głosów, ja nie mam tylu znajomych
![]()
Ale nie ważne... ważne jest to, że drań Bazyl dzisiaj skoczył i uwiesił się na siatce. DWA RAZY![]()
![]()
![]()
Nie wspinał się w górę bo pewnie jeszcze się bał... lub jest za ciężki... nie wiem... wiem tylko, że jestem przerażona.
NatjaSNB pisze:Madzio pisze:Hej Magda! Ty lepiej linka daj na fejsie i agituj swoich znajomych. Masz sporą szansę!
Dzięki Madzia, ale szans nie mamSą tam "koty" którym dosłownie w 7 minut przybywa nagle 10 głosów, ja nie mam tylu znajomych
![]()
Ale nie ważne... ważne jest to, że drań Bazyl dzisiaj skoczył i uwiesił się na siatce. DWA RAZY![]()
![]()
![]()
Nie wspinał się w górę bo pewnie jeszcze się bał... lub jest za ciężki... nie wiem... wiem tylko, że jestem przerażona.
![]()
![]()
![]()
vanesia1 pisze:O kurczaczek... to tylko moja Tosia jest taka grzeczna, że jeszcze tego nie próbowała?
NatjaSNB pisze:Ach ta Tośka. Zbieram dziś jej kupkę, patrzę, a tu z kupki... łypie na mnie martwa biedronka![]()
Taka w całości... jak w bursztynie znaleziona dosłownie![]()
Chyba trochę Tosię podrażniła bo poleciało trochę śluzu z krwią...
ale dam optymistyczne zdjęcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 70 gości