Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kamilar pisze:
Pomimo całej swej wspaniałości Mimi posiada jedną wadę, mianowicie od jakiegoś czasu lubi załatwić się od czasu do czasu poza kuwetą. Jednakże wierzymy w nią, i zgodnie z zasadą, że koty po zmianie domu porzucają stare nawyki, chcemy dać jej szansę na znalezienie nowego, który otoczy ją miłością, równie dużą, jakiej zaznała u nas.
Anna Fijalek pisze:jezu![]()
kot sika poza kuweta bo;
może nie odpowiada mu ten żwirek
może trzeba dolozyc kuwete druga
moze ma zapalenie pęcherza(badanie moczu!!)
może to stresowe-jakis remont, przeprowadzka,nowy zwierzak,wyjazd itp
jesli krzyczycie na kotke przestańcie-jeszcze bardziej bedzie sikac
Badania badania badania anie oddanie kota
kamilar pisze:kot był badany przez weterynarza, regularnie badam jego mocz. Kot ma dwie kuwety, nie ma rzadnych stresow w domu, zero przeprowadzek i remontow, dom spokojny, cichy, kot ma w nim doskonale warunki. Jest naszym pupilkiem. Zmiana zwirku nie pomaga. nie pomogl zoopsycholog, nie pomaga nic.
a o tym, ze zmiana domu pomaga, preczytalam kiedys tu, moi mili, na forum miau. a skoro dla Was sikanie kota to nic takiego, to prosze, przygarnijcie mojego.
i zaznaczam, ze nie chce go wyrzucic, tylko znalezc nowy dom. Byc moze znajdzie sie ktos, kto bedzie umial sobie z tym problemem poradzic, bo ja juz nie mam sily. moze dobrym rozwiazaniem byloby, gdyby Mimi dolaczyla do innych kotow lub mieszkala w domu, gdzie moglaby wychodzic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości