Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Felis domesticus pisze:Moje kochane!Kuleczek jest niezwykłym kotem, delikatny, serdeczny,prawdziwy aniołek! Nabrał już odwagi i wyleguje się NA moim łóżku, Migotek(zezowaty przystojniak) poleguje razem z nim. Trzyma się jeszcze mojego pokoju, ale z własnej inicjatywy siada w otwartych drzwiach i nasłuchuje.Koty zachowują rezerwę, ale jedzą już razem. Kuleczek obawia się psic( spodziewałam się tego po jego wypadku z psami), chociaż one najmniej się nim interesują i nie są nachalne. Powoli je poznaje,zauważyłam, że nie chowa się już przy każdym ich szczeknięciu. Apetyt mu dopisuje, ale je tyle, ile inne koty, wcale się nie obżera, trzeba będzie przyglądać się temu w związku z jego nadwagą. Zasypiamy razem, rano, po obudzeniu widzę go zawsze za moim łóżkiem(jeszcze). Powolutku, będzie dobrze.Od wczoraj zaczął się troszkę myć, czyli się aklimatyzuje.Lubi się bawić wieczorem, ale nie sam, uwielbia drapkanie przy ogonku! Boi się burzy.Wypiękniał, faktycznie ma urodę brytyjczyka. Muszę nadać mu jakieś piękne imię,stosowne do zalet charakteru i urody. Co do oczek; chcę skonsultować to z okulistą, na miau znalazłam nazwiska polecanych okulistów, najbliżej mam do Olsztyna. Spróbuję to "ugryżć".
kasia1568 pisze:Kochani bardzo proszę jeśli możecie podać dalej na fb udostępnijcie ta kotka bardzo potrzebuje domku zanim będzie za późno https://www.facebook.com/#!/events/1374617012758538/![]()
Może też znajdzie domek jak Pan Kuleczka
Felis domesticus pisze:Katiu! Moje kochane! Dopadłam dra Lwa na urlopie; konsultacja w klinice okulistycznej w Olsztynie kosztuje 100 zł plus podróż(damy radę). W przyszły wtorek umawiamy się już telefonicznie na wizytę. Bagienko kochana! Nie mam narazie żadnego pomysłu na nowy tytuł, może jak kocio dostanie swoje imię? Moje dziecko wymyśliło Murcjusza Pomponiusza, ale to jakoś dziko brzmi
ewar pisze:Brzmi dostojnie jak przystało na dostojnego kotaZdrobniale Murek, mnie się podoba
P
Katia80 pisze:MurekAlbo Pompon
Gosiu, gdybyś potrzebowała pieniędzy czy to na konsultacje, czy leczenie, spróbuj poszukać fantów na Pchli Targ. Ty na razie nie możesz wg regulaminu zakładać tam wątku, bo jesteś zbyt krótko na forum, ale ja w Twoim imieniu chętnie ewentualny wątek poprowadzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 35 gości