Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Najlepsze było jak wetka spytała mnie...czy Pani zdaniem kot jest u Was szczęśliwy? Zatkało mnie...nie wiedziałm co odpowiedzieć
alab108 pisze: mój mąż mnie pognębia i pyta po wyjściu z lecznicy...a wiesz ile byłoby tankowań?
alab108 pisze:Teraz zaproponowała wykluczenie białaczki, kociego AIDS i zrobienie wymazu. Ja mam dosyć
kotkins pisze:Ja bym zapytała tej wetki gdzie jej zdaniem kot byłby szczęśliwszy???
Nie wiem co ona miała na myśli, ale jestem oburzona!
Mnie ostatnio ktoś zapytał czy zamierzam wydać kupę pieniędzy, które mogłyby uratować wiele istnień kocich na leczenie stomatologiczne Leosia po kalici...przecież Leoś ma już 9 lat i długo nie pożyje...!!!
Zareagowałam bardzo emocjonalnie.
A ja ukrywam koszty przed Małżem...
kotkins pisze:Wiem ,że nie jestem w tym sama...choć uzębienie Leosia to nie wiem jak ukryję...
kotkins pisze:Mnie ostatnio ktoś zapytał czy zamierzam wydać kupę pieniędzy, które mogłyby uratować wiele istnień kocich na leczenie stomatologiczne Leosia po kalici...przecież Leoś ma już 9 lat i długo nie pożyje...!!!
Zareagowałam bardzo emocjonalnie.
alab108 pisze:Ja to najczęściej słyszę, gdy proszę o jakieś fanty na bazarki, że mogłabym pomagać dzieciom. Najważniejsze żeby nie przejmować się tym co ludzie mówią i robić swoje
izka53 pisze:ALUŚ nowy wąt to dzieee![]()
![]()
izka53 pisze:izka53 pisze:ALUŚ nowy wąt to dzieee![]()
![]()
Upierdliwa jestem , wiem![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 57 gości