Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:froggy pisze:Mała1 pisze:charm- piekne foty i super jak tak je wklejasz na picassa
Fajnie by było wszystkie wklejać, ale Tania juz ma tak dużo przez fb na głowie, że nie da rady czasowo
Może ktoś podjąłby sie tego zadania? To praca w domu- w sam raz dla wolontariuszy, którzy nie mogą przyjeżdzać do schronu![]()
A co dokładnie trzeba robić? Ja niestety jestem jednym z tych (w moim przypadku pseudo) wolontariuszy, którzy nie mogą jeździć do schronu (nieszczepiony kot w domu - i nie może być zaszczepiony ze względu na chorobę serca). Więc praca "zdalna" może być.![]()
ogólnie katalog niekochanych: https://picasaweb.google.com/niekochane
ja wrzucam swoje zdjęcia z imieniem/numerem, jak mam chwilę, to przeklejam opisy z wątku, itd, i dla kotów za TM zmieniam "okładkę" na czarno-białą...
i fajnie by było, gdyby wszystkie koty miały swój katalog <brakuje mi emotki marzyciela>
(kiedyś marzyło mi się też oznaczenie jakoś kotów, które są w swoim domu, ale nie wymyśliłam na razie nic sensownego, co byłoby powiedzmy "ładne" i dało się zrobić za pomocą kilku kliknięć, jak to jest w wypadku czarno-białego, pooglądam, co ten picasowy edytor przez www jeszcze oferuje, co jest łatwe, szybkie, itd)
jak mam chwilę, to coś tam uzupełniam, itd, ale to niestety u mnie ostatnio bardzo nieregularne jest![]()
![]()
dane do logowania itd mogę podać na pw![]()
Lidka pisze:Mała pewnie tu nie zajrzy ale myślę, że taki jest jej zamysł, żeby stworzyć jakby kartotekę. Tylko pomóżcie co tam powinno się znaleźć.
Myślę, że o tym myślała Mała.
Nr kolejny,
płeć,
wiek,
umaszczenie,
sterylizacja,
korzystanie z kuwety
stosunek do dzieci
stosunek do kotów
stosunek do psów
wychodzenie
miejsce zamieszkania
towarzystwo
leczenie
szczepienie
obserwacje
Jeśli wyważam otwarte drzwi to przepraszam:)
Ale tak zrozumiałam to co biedna Mała ze sprzątanej klatki powiedziała.
To co jest na akcje to całkiem inna sprawa i to postaram się robić dalej.
Fajnie byłoby do tego jakąś fotkę dodać ale prościej będzie przygotować i wydrukować formatki i ewentualnie fotki podpiąć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, misiulka i 640 gości