Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:floxanna pisze:jaaana pisze:Po wielu latach przebywania głównie z kotami umysł mi nieco zwichrował![]()
Czytam o czyszczeniu konia i pierwszą moją myślą było: takie duże zwierzę i nie potrafi się samo umyć?
Za to zdarza się, że konie drapią się tylnym kopytem po głowie. To dopiero jest widok! Ta koncentracja! Mój mąż mówi, że się wcale tej koncentracji nie dziwi: w końcu lepiej uważać, żeby się czymś takim w głowę nie stuknąć.
Widziałam krowę, która się sama doiłaPyskiem, znaczy, nie do wiadra.
shira3 pisze:Wydało się![]()
Axa76 pisze:U mnie to samo, tylko do ubrań jakoś nie pasuje
Maupa pisze:Flox, z innej beczki, czy zmienianie tytułów tego wątku to Twoja tajemna ukryta frajda?
floxanna pisze:Maupa pisze:Flox, z innej beczki, czy zmienianie tytułów tego wątku to Twoja tajemna ukryta frajda?
Nie, to takie nietypowe schorzenie: jak nie zmienię tytułu stosownie do aktualnego tematu, to mnie bolą włosy i puchną mi paznokcie.
floxanna pisze:Maupa pisze:Flox, z innej beczki, czy zmienianie tytułów tego wątku to Twoja tajemna ukryta frajda?
Nie, to takie nietypowe schorzenie: jak nie zmienię tytułu stosownie do aktualnego tematu, to mnie bolą włosy i puchną mi paznokcie.
jaaana pisze:floxanna pisze:Maupa pisze:Flox, z innej beczki, czy zmienianie tytułów tego wątku to Twoja tajemna ukryta frajda?
A nie zboczenie zawodowe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Kankan, Lifter i 44 gości