MaryLux pisze:Byle jakie, byle domowe
domowe najlepsze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Byle jakie, byle domowe
mir.ka pisze:pyszne i bardzo łatwe
spód z ciasta biszkoptowego, na to przecier z jabłek z galaretką cytrynową, na to krem ajerkoniakowy i polane czekoladą
mniam mniam
MaryLux pisze:mir.ka pisze:pyszne i bardzo łatwe
spód z ciasta biszkoptowego, na to przecier z jabłek z galaretką cytrynową, na to krem ajerkoniakowy i polane czekoladą
mniam mniam
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Przecier z jabłek mam, czekoladę też, ajerkoniak i podkład biszkoptowy da się kupić
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:pyszne i bardzo łatwe
mniam mniam
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Przecier z jabłek mam, czekoladę też, ajerkoniak i podkład biszkoptowy da się kupić
daje się gotowe kremy ajerkoniakowe zrobione wg przepisu na opakowaniu
a przecier z jabłek się podgrzewa i w nim rozpuszcza 2 galaretki, koniecznie cytrynowe, próbowałam z innymi ale nie ten smak
barbarados pisze:Zrobię w niedzielędziekuję za przepis
MaryLux pisze:mir.ka pisze:pyszne i bardzo łatwe
mniam mniam
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:pyszne i bardzo łatwe
mniam mniam
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
z przecierami z jabłek to mam dużo przepisów, bo mam niezły zapas w piwnicy z własnych jabłek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 56 gości