Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja pierwszy raz nie umiem powiedziec,ktore bedzie moim faworytem/faworytkaczarna.wdowa pisze:Zastąpię anulkęi stwierdzę że rudy jest cudny
i mała czarna szylkretka
i całe reszta kosmitków
![]()
Brawa dla "odważnego" tatusia
A ja takanulka111 pisze:]Ja pierwszy raz nie umiem powiedziec,ktore bedzie moim faworytem/faworytka![]()
Niemożliwe a nie rudeanulka111 pisze:Ale kogos musze sobie wybrać-to wybieram mutantkę pierwsza ,ktora sie urodzila.
No ona MA mieć loczki wszędzieanulka111 pisze:Ciekawe,czy skoro moj Rys ma loki na brzuszku,to mutantka bedzie miala pędzle![]()
na uszkach
Nie wiesz, co piszesz, jeszcze się rozszaleję i wszyscy będą mieli mnie dośćMysza pisze:A w życiu nie zanudzisz
Kicorek pisze:Nie wiesz, co piszesz, jeszcze się rozszaleję i wszyscy będą mieli mnie dośćMysza pisze:A w życiu nie zanudzisz
Kicorek pisze:Eee, ja nie mam takich zdolności literackich. Ale coś czasem wkleję
Za wcześnie, ale miałam już lepszego artystę - Bravo otworzył oczka w podobnym wieku i od razu obydwa szeroko. Generalnie maluchy powinny otwierać oczka w wieku około tygodnia.anulka111 pisze:Zdziwilam sie ,ze jedno tak wczesnie otworzylo oczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości