Następna rozprawa dotycząca Wojciecha.L 24.02.2014 o godz.12

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 25, 2013 10:47 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Ania G pisze:
Może nie najwyższa ale kara bezwzględnego więzienia...

Nie rozumiem tylko, dlaczego podają dane informatora 8O
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw lip 25, 2013 10:56 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Agulas74 pisze:
Ania G pisze:
Może nie najwyższa ale kara bezwzględnego więzienia...

Nie rozumiem tylko, dlaczego podają dane informatora 8O

Myślę, że występował na sali sądowej jako świadek, a dane świadków są odczytywane na głos, więc i tak kto chciał, to mógł je poznać. Zresztą mógł sam pozwolić na podanie swojego nazwiska publicznie.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Czw lip 25, 2013 15:04 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Fundacja Pro Animals - Na Pomoc Zwierzętom (której jestem wolontariuszką) została poproszona przez Policję z Katowic o pomoc w sprawie prowadzonej przeciwko Wojciechwi L. Idzie o to by znaleźć osoby które oddawały mu koty do adopcji.
Informacje proszę wysyłać mailem na adres fundacja@proanimals.org z kopią do gerlach@proanimals.org.
Fundacja współpracuje już z Policją w innej sprawie będącej w toku. Zarejestrowałam się na tym forum tylko w tej właśnie sprawie.

giezeta

Od: Czw lip 25, 2013 14:53

Post » Czw lip 25, 2013 15:45 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

jeszcze go nie osądzili, cackanie się z sadysta, jak by babcia handlowała pietruszką na ulicy to już by od razu była kara więzienia plus wielki szum w mediach, a tu nic, powinni może jeszcze pogłaskac go po głowce

petrum74

Od: Pt cze 18, 2010 17:41

Post » Czw lip 25, 2013 15:59 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

szkoda że nie mamy takiego prawa jak w usa za każdego kociaka po 3 lata. Szybko by ozdrowial. A za nim by coś zrobił to by mu szybko przeszlo.prawo trzeba zmienić.

kasiar1234

Od: Sob lip 03, 2010 7:38

Post » Pt lip 26, 2013 9:00 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

ciekawy przypadek, też zaczynał jak Wojciech L od mordowania kotów.

http://ewarychlik.natemat.pl/17853,luka ... wo-w-sieci

Szkoda tylko, że nikogo na tyle nie szokuje mordowanie kotów, żeby się bliżej zainteresować tym, kto to robi.

Szkoda, że psychopatyczny zabójca może swobodnie podróżować, przez nikogo nie niepokojony.
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pt lip 26, 2013 16:37 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

kaja555 pisze:ciekawy przypadek, też zaczynał jak Wojciech L od mordowania kotów.

Szkoda tylko, że nikogo na tyle nie szokuje mordowanie kotów, żeby się bliżej zainteresować tym, kto to robi.

da, że pSzkosychopatyczny zabójca może swobodnie podróżować, przez nikogo nie niepokojony.

Wszystko jest do czasu do póki ktos się nie wkurzy o swojego ukochanego kota

majku33krakow

Od: Czw sie 14, 2008 17:47

Post » Pt lip 26, 2013 18:04 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Cyt. http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/zabrze-student-wojciech-l-zabijal-koty_340221.html
"To jeszcze nie koniec. Na jednym ze sklepów zoologicznych w Bytomiu ktoś wywiesił ogłoszenie, że "kupi koty". Podany numer telefonu należy do Wojciecha L. Miłośnicy zwierząt są przerażeni."

Czy to potwierdzona przez policję informacja?
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Pt lip 26, 2013 18:22 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

masakra....pewnie będzie gadał, że to nie on...
jo.anna

Post » Pt lip 26, 2013 18:39 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Może być tez tak że ktoś właśnie w ten sposób chce mu uprzykrzyć życie :)

A se.pl to najgorszy plotkarski portal jaki znam :evil: takie bzdury tam piszą i to nie tylko w tej sprawie byle tylko mieli czytelników :evil: a ich czytelnicy nie lepsi 8) patrząc po tak durnych wpisach :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lip 27, 2013 21:30 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

majku33krakow pisze:
kaja555 pisze:ciekawy przypadek, też zaczynał jak Wojciech L od mordowania kotów.

da, że pSzkosychopatyczny zabójca może swobodnie podróżować, przez nikogo nie niepokojony.

Wszystko jest do czasu do póki ktos się nie wkurzy o swojego ukochanego kota

Może podrzucić ten link do sądu gdzie będzie się toczyła sprawa tego mordercy.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie lip 28, 2013 2:23 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

EVA2406 pisze:
majku33krakow pisze:

[b][b][color=#000000]Wszystko jest do czasu do póki ktos się nie wkurzy o swojego ukochanego kota

Może podrzucić ten link do sądu gdzie będzie się toczyła sprawa tego mordercy.

EWUNIA PODRZUĆ ŻEBY W KOŃCU DAŁ SPOKÓJ ZWIERZAKOM

majku33krakow

Od: Czw sie 14, 2008 17:47

Post » Nie lip 28, 2013 6:04 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Sorki ze się wtrącam ale czy wy się dobrze czujecie? Podrzucenie linku do sądu w formie czego? Dowodu? W sądzie się liczą zeznania świadków, analizy i opinie biegłych - to są dowody w sprawie, a nie linki do jakichś blogów i innych tego typu internetowych wypocin w stylu SE... Dziennikarze sobie mogą pisać co im się podoba... Czasami tak naginają czasoprzestrzeń, że tego co piszą nie można traktować inaczej niż w kategoriach czytadła zwłaszcza jeśli gdzieś trzeba zinterpretować i zrozumieć jakieś przepisy.... Poza tym w sądzie się kara za to co zrobił a nie za to co być może zrobi bo zaczyna od kotów.... Jak jestem za ukaraniem tego gnojka tak wasze pomysły czasami mnie powalają.....
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Nie lip 28, 2013 8:54 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

A mnie przeraża to, że to wszystko tyle trwa i właściwie ten człowiek może swobodnie uprawiać "radosną twórczość".Prawdę mówiąc to tylko liczę w takich sytuacjach na media.Znam przypadek skopania małej suni wziętej ze schroniska, bo obsiusiała oponę samochodu.Policjanci wezwani przez opiekunkę stwierdzili, że kopanie psa nie jest znęcaniem się :evil: To będzie OT, ale nie wiem jak zmusić starszą panią do wzięcia suni do weta i obcięcia jej pazurów.Sunia nie może chodzić, pazurki ma powrastane, cierpi okrutnie :cry: Mam cążki, ale ją boli i nie pozwala się dotknąć, musi to zrobić wet.Ile jest też takich sytuacji? Wyprowadzam też inną sunię, bo pani lubi długo spać, a wieczorem nie wyjdzie, bo się boi i sunia nie jest wyprowadzana przez 16-17 godzin :evil: Nie opiszę Wam kotki sąsiadów, bo nie potrafię.Piękna, długowłosa, myślę, ze jej dni są policzone.Do weta nie pójdą, umrze, to przywiozą następną ze wsi, gdzie ktoś rozmnaża takie cuda, bo zawsze tak robią.I co? I nic.
Sprawy dręczenia zwierząt muszą być nagłaśniane, kary NIEUCHRONNE, bo inaczej wciąż zwierzę będzie rzeczą :evil:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lip 28, 2013 10:14 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Oczywiście że musza być nagłaśniane.
Dzięki temu te syfy nie będą czuły się bezkarne. Poza tym trzeba dac im odczuć że normalnie ludzie nie tolerują w swoim otoczeniu takich zwyrodnialców i sadystów i będą ich piętnować i uprzykrzać im życie dopóty dopóki nie trafią do więzienia.
A po trzecie to jeśli będziemy nagłaśniać takie sprawy to sądy zaczną skazywać tych śmieci a nie puszczać wolno bo to przecież mała szkodliwość społeczna jak ktoś skopie psa czy kota.

Ja nagłaśniam ile się da, niech wszyscy wiedzą i odpowiednio potraktują takich śmieci.
Osobiście zebrałabym to całe szambo i zutylizowałam Ale niestety kara śmierci w Polsce jest zabroniona. A musimy tych parszywców utrzymywać z naszych podatków.
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]