Czytam o czyszczeniu konia i pierwszą moją myślą było: takie duże zwierzę i nie potrafi się samo umyć?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Po wielu latach przebywania głównie z kotami umysł mi nieco zwichrował![]()
Czytam o czyszczeniu konia i pierwszą moją myślą było: takie duże zwierzę i nie potrafi się samo umyć?
floxanna pisze:Pogoda do dupy, samopoczucie też, a życie wpycha na moją drogę ludzi tak beznadziejnie głupich (przy tym zaś bezczelnych, a wielu także przekonanych, że są najmądrzejsi na świecie, zwłaszcza w dziedzinach, o których najmniejszego pojęcia nie mają), że mam ochotę zostać seryjną morderczynią.
Najlepiej uspokaja mnie Chimera, ale jej tu pod ręką nie mam. Dobrze, że są koty.
(...)
Blekitny.Irys pisze:Czy się jakiś worek z kretynami rozwiązał ??! Skąd taki ich wysyp?
Blekitny.Irys pisze:Jak to dobrze, że są koty i psy.
Blekitny.Irys pisze:A Twoje kociaste piękne. Marchewkowy nosek cudo!
Newa z fotki na fotkę coraz piękniejsza. I to szafirowe spojrzenie...
jaaana pisze:Po wielu latach przebywania głównie z kotami umysł mi nieco zwichrował![]()
floxanna pisze: A to cudne futerko nie ma skłonności do kołtunienia się (jak na razie, zobaczymy jeszcze, jak to będzie, jak się na zimę gęściej ofutrzy).
Neigh pisze:Nie nie kołtuni się, ale przyzwyczajaj ja do czesania. Bo wprawdzie nie panikowała, ale podczas czesania miała zawsze niezwykle wazne sprawy - gdzies daleko, daleko:-)
Neigh pisze:Jest taki piekny dowcip, ale niecenzuralny - no nic spróbuję...
shira3 pisze:floxanna pisze: A to cudne futerko nie ma skłonności do kołtunienia się (jak na razie, zobaczymy jeszcze, jak to będzie, jak się na zimę gęściej ofutrzy).
Może będzie miała jak moja Pysia, długie ale łatwe w samodzielnym utrzymaniu. I zimą i latem, co ciekawe też się prawie nie zakłacza, może z raz na rok jest kłaczy pawCzego i wam życzę
Neigh pisze:Jest taki piekny dowcip, ale niecenzuralny - no nic spróbuję..........
Wchodzi pijany gość do tramwaju i mówi: ci co siedzą po prawej stronie to złodzieje, a ci co po lewej to k......wy.
Na co wstaje jakiś facet siedzący po prawej i z oburzeniem mówi - proszę pana ja w życiu niczego nie ukradłem!
Pijany na to: to się k........przesiadź!
Ja poległam:-)
floxanna pisze: [ (...)
Niecenzuralnych to ja znam sporo. A kawałów w ogóle to znam na pęczki i ostrzegam, że mam skłonność do dzielenia się
shira3 pisze:floxanna pisze:Pawia nam życzysz? Dziękujemy![]()
Częstotliwości
floxanna pisze:jaaana pisze:Po wielu latach przebywania głównie z kotami umysł mi nieco zwichrował![]()
Za to zdarza się, że konie drapią się tylnym kopytem po głowie. To dopiero jest widok! Ta koncentracja! Mój mąż mówi, że się wcale tej koncentracji nie dziwi: w końcu lepiej uważać, żeby się czymś takim w głowę nie stuknąć.
Blekitny.Irys pisze:floxanna pisze: (...)
Niecenzuralnych to ja znam sporo. A kawałów w ogóle to znam na pęczki i ostrzegam, że mam skłonność do dzielenia się
Opowiadaj, opowiadaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości