Po dyżurze:
Dzidka jest niemożliwa, tak jej się spodobało głaskanie, że wdrapuje się na kolana i drze się żeby nie przestawać. Niestety zaczyna trochę podkurczać tylna lewą łapkę tam gdzie sięga ten naciek. Trzeba szybko ustalić, czy była ta sterylka i myśleć o zabiegu.
Kociaki pojadły, poszalały, a jak zaczęło naprawdę mocno grzać, to porozkładały się, niektóre do góry brzuchami i poszły spać przy RMF Classic

Bąbel tak to lubi, że poszedł spać pod kolumną
Przyniosłam takie piórko na gumce i próbowałam się z nimi bawić, ale jak maleńka
Ernestka dorwała piórko w zęby, to nie chciała oddać. Piórko jest prawie jej wielkości i jeszcze z patykiem, a ona zasuwała z tym w zębach po całej kociarni i głośno przy tym warczała. Wszystkie koty za nią nawet Hilda i Bąbel, a ona tłukła je łapą i dalej wiała ze swoją zdobyczą. Jak próbowałam jej to odebrać, to się zapierała i ciągnęła jak pies

Dawno się tak nie ubawiłam

Piórko leży na najwyższej półce, polecam
Amanda ma świetny apetyt i bardzo chętna do miziańska.
Pchełka w końcu porządnie pojadła
Śnieżka ma serdecznie dosyć boksu, dałam ją na okno na chwilę, pod kontrolą jak inne koty spały, ale jak się Bąbel obudził, to nerwowo pakowałam ja z powrotem, bo zaczęła warczeć. Zrobiłam jej lepsze fotki, wymienię jej w ogłoszeniu.
Władzia ma rujkę, wywala brzuchol i miaukoli.