5tyg Slepaczek-Dorcia44-potrzebna pomoc w leczeniu u drGarnc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 24, 2013 15:43 5tyg Slepaczek-Dorcia44-potrzebna pomoc w leczeniu u drGarnc

Wczoraj zawiozłam do weta 4 ślepaczki w złym stanie

Czekajac z klatka łapka podszedł do mnie mezczyzna z pytaniem czy ja po chore kotki. Zaprowadził mnie do opuszczonego starego domu . ( bylam tam w całkiem innym celu)

Widok powalił mnie z nóg . Trzy maleństwa około 4 tyg wtulone w siebie , buźki posklejane ropą , oczka się nie otwierały:( . Oprócz tego około 3 miesięczny kotek :( , bez oznak kk ale oczka jak zobaczyłam :( - całe w zrostach :(

PierwsZa myśl- SCHRON - bo tak na prawde ani nie mogłam ich zabrać , ani nie mam funduszy na ich leczenie . Ale czytałam ostatnio- że u nas schron przepełniony na maksa.

Zawiozłam do lecznicy , w której ratowane sa bezdomne kociaki z innym wątkow . Pani Dr powiedziala zawalczymy, w drodze wyjątku przyjela je na szpitalik , dla mnie to ogromna ulga - kociaki poki co sa bezpieczne

Kociaki poki co sa karmione strzykawka , bardzo odwodnione, silny KK

3 miesięczny kocurek jest zdrowy , jedynie ma silne zrosty na obu oczkach u niego jest po KK, cos tam widzi

Dzis byłam szukac matki. Niestety . Pytałam na pobliskich dziłkach o tego Pana nikt nic nie wie. Teraz prawie jestem pewna ze to on je podrzucił a ja się napatoczyłam

Nie zmieni to faktu ,że TE KOTKI W LECZNICY ZOSTAC NIE MOGĄ . PROSZE O DT , LUB DS -już nieaktuane
JEZELI KTOS MA ZYCZENIE DOŁOŻYC SIE DO LECZENIA TEJ 4 KOTKÓW - LECZENIE, PIELGNACJA, SZPITALIK TO PROSZE O WPLATE BEZPOSREDNIO NA KONTO LECZNICY KAZDA ZŁOTÓWKE ROZLICZE NA WĄTKU . NIE BEDE W STANIE SAMA POKRYC DŁUGU W LECZNICY

Aktualizacja -pieniazki ,które wplynely na konto lecznicy wystrczyły na pokrycie kosztów leczenia, szpitalika 4 kociaków .Pani Dr znalazła 3 domki .- rozliczenie zamieszczę na watku
W fatalnym stanie sa oczka Czarnuszka ,kóry będzie teraz leczony u DR Garncarza , DT DORCIA44 .Wszystkie osoby chcące wepsrzec Czarnuszka proszę o przelew na konto Dorci44 - dane na pw
OCZKA CZARNUSZKA WYMAGAJACE LECZENIA

Obrazek

Obrazek,Obrazek,Obrazek,Obrazek

PROSZE O POMOC
Ostatnio edytowano Pon sie 05, 2013 20:27 przez agula76, łącznie edytowano 6 razy
agula76

Post » Śro lip 24, 2013 15:48 Re: 4 TYG SLEPACZKI W LECZNICY- POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA L

ROZLICZENE WPŁYWOW I WYDATKÓW

WPŁYWY-505 ZŁ :1luvu:

LISTA WPŁAT NA SLEPACZKI NA KONTO LECZNICY
DANUTA P. KRAKÓW - 25,00
RENATA T. STLOWA WOLA- 100,00
BARBARA K. WARSZAWA- 40,00
MAŁGORZATA G.O WARSZAWA- 30,00
KATARZYNA T.- WARSZAWA- 30,00
HONRTE.. WROCŁAW - 5,00
JOLANTA J. - 100,00
JUSTYNA CH. WARSZAWA- 50,00
GRAYNA S. - PIASECZNO- 35,00
EW B. - WROCŁAW - 30,00
TOMASZ K- WARSZAWA-60 ZL
RAZEM KWOTA 505 ZŁ
DZIĘKUJĘ -WARSZAWA,WROCŁAW,KRAKÓW, STALOWA WOLA ,PIASECZNO- JESTESCIE WIELCY- SLEPACZKI ŻYJA ,MAJA SI DOBRZE I WSZYSTKIE SA JUZ W DOMKACH

WYDATKI- 665 ZŁ

RACHUNEK ZA POBYT W LECZNICY I LECZENIE 3 SLEPACZKÓW (WKLEJE JAK TYLKO BEDE W LECZNICY I ODBIORE) TO KWOTA - 665 zł
Jedzonko dla Maluszków- 145 zł -specjalne mleko,szalki Royala
szpitalik policzony jest za 10 dni ( w sumie było 12 ) tylko za jednego kotka 300 zł -podkłady , opieka, zabiegi po 30 zł za dobe
leki zarówno ogolne jak i okulistyczne - Tobrex Cornegel I INNE ,dla 3 kotków - 220 zł
razem kwota 665 zł
Pani Dr nie policzyła wizyt, a także leczenia koteczki ,która była w lecznicy 2 dni
Ostatnio edytowano Wto sie 06, 2013 17:40 przez agula76, łącznie edytowano 2 razy
agula76

Post » Śro lip 24, 2013 15:52 Re: 4 TYG SLEPACZKI W LECZNICY- POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA L

anna jo:):) czy mogę na Ciebie liczyc na fb:) jetses w tym najlepsza
agula76

Post » Śro lip 24, 2013 16:04 Re: 4 TYG SLEPACZKI W LECZNICY- POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA L

w sensie wydarzenie ?
hehe

a pewnie :) wieczorkiem zrobię :ok:
jo.anna

Post » Śro lip 24, 2013 16:06 Re: 4 TYG SLEPACZKI W LECZNICY- POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA L

jo.anna pisze:w sensie wydarzenie ?
hehe

a pewnie :) wieczorkiem zrobię :ok:

dzięki :oops:
agula76

Post » Śro lip 24, 2013 16:09 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

domków też szukamy za jednym zamachem czy lepiej aby kotki forumowe były jakby się ktoś zlitował ? :oops:
jo.anna

Post » Śro lip 24, 2013 16:14 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

agula76, u nas kiepsko z finansami w tym miesiącu, ale pomyślę-jutro powinnam wiedzieć więcej jak stoimy, ale coś wymyśle, muszę :!: ...
gorzej z dt :(

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro lip 24, 2013 16:15 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

:(
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Śro lip 24, 2013 16:17 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

sytuacja z ostatnimi slepkami które sa u Lidki Dorci Tomka i Doroty skonczyla się tak ze fundacja nie mogła znaleźć im domkówna fb nikt się nie zgłosił

wszystkie domki sa z miau :( a wiadomo na miau wszyscy zakoceni- choc wolałabym żeby to był dom swiadomy w sensie później leczenia oczek
agula76

Post » Śro lip 24, 2013 16:19 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

w takim razie na razie prośba o wsparcie $$

biedne maleńtasy

fotek więcej potrzeba będzie, więcej

robię kawusie i siadam na fb
jo.anna

Post » Śro lip 24, 2013 16:21 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

alessandra pisze:agula76, u nas kiepsko z finansami w tym miesiącu, ale pomyślę-jutro powinnam wiedzieć więcej jak stoimy, ale coś wymyśle, muszę :!: ...
gorzej z dt :(

Ola - spoko- o finanse sama się zatroszczę , będę prosic, stukac gdzie się da, damy rade

Dt -ech...tu jest wlasnie problem,,,, Olcia to tylko proszę o jedno - udostępniajcie kto może na fb jak ania zrobi wydarzenie

z tego wszystkiego - nie ma zdjęcia 4 koteczka tego 3 miesięcznego - on jest do adopcji, później dodam jak tylko mi wetka wysle

ania jutro będę miała nowe zdjęcia
Ostatnio edytowano Śro lip 24, 2013 16:24 przez agula76, łącznie edytowano 1 raz
agula76

Post » Śro lip 24, 2013 16:24 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

a tego czwartego nie ma foty ?
jo.anna

Post » Śro lip 24, 2013 16:25 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

poproszę dziewczyny, aby na cito podwiesiły maluszki pod japacze :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro lip 24, 2013 16:28 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

alessandra pisze:poproszę dziewczyny, aby na cito podwiesiły maluszki pod japacze :ok:

Oki - i tyle mi wystarczy i tam macie duzo ślepaczków:(
agula76

[następna]