Czekajac z klatka łapka podszedł do mnie mezczyzna z pytaniem czy ja po chore kotki. Zaprowadził mnie do opuszczonego starego domu . ( bylam tam w całkiem innym celu)
Widok powalił mnie z nóg . Trzy maleństwa około 4 tyg wtulone w siebie , buźki posklejane ropą , oczka się nie otwierały:( . Oprócz tego około 3 miesięczny kotek

PierwsZa myśl- SCHRON - bo tak na prawde ani nie mogłam ich zabrać , ani nie mam funduszy na ich leczenie . Ale czytałam ostatnio- że u nas schron przepełniony na maksa.
Zawiozłam do lecznicy , w której ratowane sa bezdomne kociaki z innym wątkow . Pani Dr powiedziala zawalczymy, w drodze wyjątku przyjela je na szpitalik , dla mnie to ogromna ulga - kociaki poki co sa bezpieczne
Kociaki poki co sa karmione strzykawka , bardzo odwodnione, silny KK
3 miesięczny kocurek jest zdrowy , jedynie ma silne zrosty na obu oczkach u niego jest po KK, cos tam widzi
Dzis byłam szukac matki. Niestety . Pytałam na pobliskich dziłkach o tego Pana nikt nic nie wie. Teraz prawie jestem pewna ze to on je podrzucił a ja się napatoczyłam
Nie zmieni to faktu ,że TE KOTKI W LECZNICY ZOSTAC NIE MOGĄ . PROSZE O DT , LUB DS -już nieaktuane
JEZELI KTOS MA ZYCZENIE DOŁOŻYC SIE DO LECZENIA TEJ 4 KOTKÓW - LECZENIE, PIELGNACJA, SZPITALIK TO PROSZE O WPLATE BEZPOSREDNIO NA KONTO LECZNICY KAZDA ZŁOTÓWKE ROZLICZE NA WĄTKU . NIE BEDE W STANIE SAMA POKRYC DŁUGU W LECZNICY
Aktualizacja -pieniazki ,które wplynely na konto lecznicy wystrczyły na pokrycie kosztów leczenia, szpitalika 4 kociaków .Pani Dr znalazła 3 domki .- rozliczenie zamieszczę na watku
W fatalnym stanie sa oczka Czarnuszka ,kóry będzie teraz leczony u DR Garncarza , DT DORCIA44 .Wszystkie osoby chcące wepsrzec Czarnuszka proszę o przelew na konto Dorci44 - dane na pw
OCZKA CZARNUSZKA WYMAGAJACE LECZENIA

PROSZE O POMOC