_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Yuppi! Super! Cieszę się razem z Tobą Odpocznij, naciesz się wszystkim Wprawdzie dzisiaj pogoda taka sobie ale ma być słonko i cieplutko- w sam raz na wakacje
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
chciałam tylko napisać, że wczoraj jak tylko przekroczyłam próg domu to od razu się poczułam u siebie. Gizek oczywiście sikał na mój widok (dosłownie bo jak on się cieszy to od razu leje z sikawki), Lolka podskakiwała radośnie, Taurus tradycyjnie wył arie na szafce od butów. W sypialni czekał na środku kapy malowniczy rzyg z trawami w środku, a w pokoju na środku kleksy ze sraczki (Maciej ostrzegał mnie, że Lolka rano miała srakę). Reszta towarzystwa nawet nie uniosła głów tylko spała (niewdzięczne, paskudne darmozjady). Raczyły przyjść do mnie dopiero o 17 bo głód im do dup zajrzał i wyły by chrupek im nasypać. Nadmieniam, że nie było mnie 3 i pół tygodnia.
Tiaaa, znamy te "dzwiecznosc" jasnie kociego panstwa, oj znamy. Jak im - jak to trafnie ujelas - glod do dup nie zajrzy, maja nas, slugi unizone, serdecznie w odwlokach Ale i tak ich kochamy miloscia bezgraniczna i szalona
Bardzo sie ciesze, ze jestes w domu I przez caly czas bardzo mocno