Ja do ciotek po radę - dla Dużych kotków o najmniejszej liczbie punktów robię łapki kuchenne. Czy kolorystyka "w niebieskich" oraz " w brązach" będzie dobra?
Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze:wszystkie zauważone, tylko głosów mało![]()
Ja do ciotek po radę - dla Dużych kotków o najmniejszej liczbie punktów robię łapki kuchenne. Czy kolorystyka "w niebieskich" oraz " w brązach" będzie dobra?
Thorkatt pisze: Czy kolorystyka "w niebieskich" oraz " w brązach" będzie dobra?
mavi pisze:Thorkatt pisze: Czy kolorystyka "w niebieskich" oraz " w brązach" będzie dobra?
Dobra będzie! - pisnęła Delta.
Ewa L. pisze:Thorkatt pisze:wszystkie zauważone, tylko głosów mało![]()
Ponieważ konkurs nadal trwa i nie znamy jego rozstrzygnięcia czyli kto będzie przespanym myślę że nie ma to znaczenia. Każda nagroda cieszy.
Dodam tylko że widziałam twoje nagrody z kotolotka - wyglądają super i jestem pewna że bez względu na kolor innym się też spodobają.
Thorkatt pisze:mavi pisze:Thorkatt pisze: Czy kolorystyka "w niebieskich" oraz " w brązach" będzie dobra?
Dobra będzie! - pisnęła Delta.
Delta to sie zna![]()
, jestem uspokojona
Ewa L. pisze:Thorkatt pisze:wszystkie zauważone, tylko głosów mało![]()
Ponieważ konkurs nadal trwa i nie znamy jego rozstrzygnięcia czyli kto będzie przespanym myślę że nie ma to znaczenia. Każda nagroda cieszy.
Dodam tylko że widziałam twoje nagrody z kotolotka - wyglądają super i jestem pewna że bez względu na kolor innym się też spodobają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości