i na koniec niewyraźnego, bo ciekawskiego Alfika

Miejmy nadzieję, że najgorsze już za nimi. To małe rude kocię napędziło mi dużo strachu w ostatnim czasie. Myślałam, że nie przeżyje, potem, że straci oko, ale jest dużo lepiej i oby tak dalej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiar1234 pisze:Co do kociakow to interesuje nas jeszcze mama tri.ona zaraz za ciąży a 2 czy można by było ja umieścić w tym płatnym hoteliku .ile to by kosztowało?
Cudak1 pisze:
Na środę ma umówioną sterylkęDzwoniłam dziś do tej Pani i poprosiłam by ją złapała i jednego kocurka jutro wieczorem i zamknęła, żeby nic nie jadły, a ja w środę je odbiorę i zawiozę na zabiegi (na 19.15)
kasiar1234 pisze:Pewnie mogła by tam być tylko że myśleliśmy o tym miejscu na dłużej to chyba byo koło Koszalin a czy Słupsk a. Ona po prostu nie jest tam bezpieczna.
kasiar1234 pisze:Kociaki zaraz chyba będzie można szczepic?? ?Szkoda ich . Te cholernie Fipy fivy itp itd
ewar pisze:No, proszęCoś się dzieje
![]()
Cudak1, a nie kupiłabyś takich podkładów higienicznych? Są w każdej aptece, kosztują kilka złotych.Te większe dzielę na pół.Zawsze je wkładam do transporterka, kiedy kot gdzieś jedzie.Tak na wszelki wypadek.Nie tylko z resztą ja tak robię.Podkłady są miękkie, nieprzemakalne, no i kotu przyjemnie na tym leżeć.
Cudak1 pisze:ewar pisze:No, proszęCoś się dzieje
![]()
Cudak1, a nie kupiłabyś takich podkładów higienicznych? Są w każdej aptece, kosztują kilka złotych.Te większe dzielę na pół.Zawsze je wkładam do transporterka, kiedy kot gdzieś jedzie.Tak na wszelki wypadek.Nie tylko z resztą ja tak robię.Podkłady są miękkie, nieprzemakalne, no i kotu przyjemnie na tym leżeć.
Muszę kupić, bo wkładam do transporterów zwykle ręczniki papierowe, które przy kociakach już po chwili trzeba wyciągać, bo zasikane. Podkłady wchłaniają płyny?
Paulineczka pisze:Jakby co, to ja z chęcią zaadoptuję mini-kotkę. Zgadzam się na wszelkie wizyty przedadopcyjne, podpiszę "umowę" adopcyjną.
Buziaki dla Was! I pomizianko dla Kotów!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 151 gości