Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 19, 2013 17:25 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

Dziś dotarły do nas myszki z kocimiętką.
Niektóre "stare" koty szaleją z nimi aż miło. 8O :D

Bardzo dziękujemy.

Przy okazji prośba. Po raz pierwszy wystartowaliśmy w konkursie Krakvetu.
Wszystkich, którzy chcieliby nam pomóc, zapraszamy do głosowania.
Tu link do naszego wątku na ten właśnie temat:

viewtopic.php?f=1&t=154793
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Sob lip 20, 2013 8:25 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- konkurs zakończony-str. 59 wyniki:-)

alessandra pisze:Nie zapeszam, ale cichutko szepnę, że Pan Kuleczka powoli szykuje sie do ds :D trzymamy jednak do końca :ok: :ok: :ok:

Tak, tak, to już więcej niż pewne, że jedzie do domku :kotek:

Jest na etapie kombinowania transportu :ok:
viewtopic.php?f=13&t=152636&p=9977166#p9977166
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Sob lip 20, 2013 9:00 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

ale fajnie :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lip 21, 2013 13:19 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

przedstawię Lenkę Srebrzankę vel Małpkę Fiki Miki :1luvu:
było
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jest
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

pomalutku szukamy domku.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lip 22, 2013 9:23 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

KOCHANI KLUBOWICZE
Prosze Was o pomoc,nie wiem nawet co napisać:odłowiono matke z 5 maluszków,były b.chore,miały brzydkie oczka.Matka jest dalej w lecznicy,a maluszki zostana z powrotem wypuszczone na wolnosc,bo nie ma DT,ani nic. :roll: Kociaki sa nosicielami KK,prawdopodobnie wróca tam bez mamy.Nie ma ani schronienia,ani nic,maluchy nie szczepione.Domek kostuje 380zł,nie maja pieniedzy,ani na szczepienia maluszkom tez nic nie ma...

Ja tych maleńtasów nie wezmę,bo wiadomo dlaczego.Mam białaczkę w domu,dwa koty z pod.nowotworu,jeden sikajacy ,dwa lejące sie strasznie.Nie mam jak kociaków izolować :roll: Tam przydałby się domek dla tej kociej rodzinki,a najlepiej DT/DS,maluszki sa juz oswojone...Nie wyobrazam sobie puscic takie koty na wolnosc.

viewtopic.php?f=1&t=153881

Wrzuccie na FB prosbe o DT dla tych maluszków na nasza strone...może sie KTOś ulituje...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 23, 2013 7:10 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

To jest ogłoszenie nieaktualne!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lip 23, 2013 7:25 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

morelowa pisze:To jest ogłoszenie nieaktualne!

Ktoś mi to przysłał na fb , dzwoniłam jest aktualne rozmawiałam z facetem były dwa koty jednego zjadła kuna , kotek jest w kartoniku na ulicy gdzieś w kącie gdzie sa koty dokarmiane :( zaczyna wychodzić jest maleńki , obok ruchliwa trasa i boisko z dzieciakami...boją się zeby dzieciaki z niego nie zrobiły sobie piłki nie zabierą go bo maja swoje zwierzaki , dzwonili po organizacjach nie ma miejsca :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto lip 23, 2013 8:50 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

Te same zdjecia, które wkleiłaś u siebie, są na tablicy... - tak jak piszę.
Czyli co? Kotek nie urósł?
A, nie - OK> mowa pewnie jest o przyszłej zimie 8O
Ja wiem, Lidka, że Ty masz pewnie najbliżej, ale lmoże jest ktoś kto by go do weta - tego kotka - .Nie rozumiem, nie dalo się tego zrobić? Nie trzeba zaraz do domu... Boją się , a zostawiają ślepaka na noc itd....
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lip 23, 2013 9:21 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

Szkoda maluszka :( Małego trzeba stamtąd zabrać jak najszybciej :( Osobiscie mnie tacy ludzie wnerwiaja,mogliby wziąc go do domu/piwnicy chocby i szukac domu,a nie tak robić :(
u mnie odeszły chore koty,na razie te co se były testowane sa negatywne elisa,ale jak jest w szpiku,tego nie wiem.Ryzyko ,że sa nosicielami białaczki jest,dlatego nie tymczasuję ,ani się nie wyrywam do pomocy.Mogłabym wziac slepka zaszczepionego od białaczki na DT z ew.opcja DS,lubiacego koty,bo izolowanie u nas nie jest mozliwe ze wzgledu na dzieci,jakie drzwi otwierają...
Od tego miesiąca zaczełam prace,wiec za jakis czas stanę na nogi,ale jak to się mówi:jak się karmi stado kotów to jeden wiecej nie jest takim obciazeniem...
jeszcze raz dodam:nie wyrywam się z adopcja żadnego kota,żeby było jasne...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 23, 2013 9:29 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

zajrzałam na to og. ale jest już nieaktualne ,ktoś malucha zabrał ?
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 23, 2013 9:56 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

Nie dzwoniłam dziś facet mówił że mały jest i wyłazi z kartonu to co pisałam ..mają do mnie zadzwonić jeden taki mały już nie żyje.. :(

lidka02

Post » Wto lip 23, 2013 10:25 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

Rozmawiałam z panem ślepka zabiera dziś fundacja Viva do kliniki na leczenie i bedą szukać mu domku :)

lidka02

Post » Wto lip 23, 2013 10:51 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

uff .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 23, 2013 11:34 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- str.61 link do wątku -zajrzyjcie,proszę

chociaż jedne dobre wiesci :ok:
agula76

[poprzednia][następna]