Dwa koty w typie orientalnych pilnie szukają domu-Poznań.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 23, 2013 0:52 Re: Dwa koty w typie orientalnych pilnie szukają domu-Poznań

Czy koty mają dom? Jeśli nie, jestem w stanie je przygarnąć. Od dawna marzą mi się 2 orienty, jednak są drogie.. Moja mama jest zootechnikiem, więc będą mieć zapewnioną opiekę.

Jeśli wciąż nie mają domu, proszę o kontakt, naprawdę bardzo zależy mi na orientach.. Gdyby nie cena, już dawno miałabym pewnie nie tylko 2..

Droga irrigatio - jeśli uda Ci się wziąć koteczki, a będzie coś nie tak, albo nie masz tak silnej potrzeby, aby je zabrać, to jestem w kolejce. Naprawdę od lat marzy mi się choć jeden orient.. Czekam na wieści, choć pewnie już je zabrałaś.. :(

Desix

Od: Wto lip 23, 2013 0:39

Post » Wto lip 23, 2013 8:21 Re: Dwa koty w typie orientalnych pilnie szukają domu-Poznań

Desix pisze:Czy koty mają dom? Jeśli nie, jestem w stanie je przygarnąć. Od dawna marzą mi się 2 orienty, jednak są drogie.. Moja mama jest zootechnikiem, więc będą mieć zapewnioną opiekę.

Jeśli wciąż nie mają domu, proszę o kontakt, naprawdę bardzo zależy mi na orientach.. Gdyby nie cena, już dawno miałabym pewnie nie tylko 2..

Droga irrigatio - jeśli uda Ci się wziąć koteczki, a będzie coś nie tak, albo nie masz tak silnej potrzeby, aby je zabrać, to jestem w kolejce. Naprawdę od lat marzy mi się choć jeden orient.. Czekam na wieści, choć pewnie już je zabrałaś.. :(

Desix - napisałam do Ciebie wiadomość prywatną.

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

[poprzednia]