Katia80 pisze: kocięta w takich kolorach z jednego miotu miały najprawdopodobniej rudego ojca i matkę - trikolorkę.
Tak. I oboje niosą recesywny gen rozjaśnienia koloru.
Bardzo jestem ciekawa czy ich mama żyje ...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Katia80 pisze: kocięta w takich kolorach z jednego miotu miały najprawdopodobniej rudego ojca i matkę - trikolorkę.
Gochulec pisze:W sumie, ojców może być wielu
Gochulec pisze:W sumie, ojców może być wielu
A mama pewnie żyje życiem wiejskiej kotki, która rodzi co jakiś czas
misia007 pisze::ok:![]()
za domki dla całej drużyny
![]()
![]()
Gochulec pisze:Przez jedną taką niebieską dziewczynkę trafiłam na miaui zaadoptowałam... kochaną, pręgowaną buraskę
Katia80 pisze:Gochulec pisze:Przez jedną taką niebieską dziewczynkę trafiłam na miaui zaadoptowałam... kochaną, pręgowaną buraskę
Bo to tak jestA bure tym bardziej chwytają za serce, dla mnie burasek to kwintesencja kota
Pytania o kotki, owszem są ... Wczoraj miałam zapytanie o Asterkę, bo pan ma kocurka brytyjskiego i szuka mu pary ... Sporo rozmów na temat puszczania kota luzem (bo przecież kot zamknięty w domu jest nieszczęśliwy i lepiej żyć krótko i szczęśliwie). Różnice poglądów na temat "kretyńskich" pomysłów zabezpieczanie balkonów (jeden z panów zapytal czy wolno mu mieć w domu firanki, bo kot może spaść z karnisza i się zabić) ... No cóż - wcale nie jest łatwo o dobry domek dla kota ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości