Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnanie!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 22, 2013 19:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

Eee, to ja moge pod takiego szpiega podpadac...
Bo ja duzo czytam, duzo pamietam, a malo gadam, bo po proznicy nie lubie...

Tyle, ze ja nie cytuje i sie nie czepiam - raczej sie staram z tego czytania i pamietania uczyc.

Odzywam sie tylko, jak ktos czegos szuka, a ja wlasnie pamietam, albo jak cos wiem na pewno, a ktos pyta.
To moze sie jednak na szpiega nie lapie? :oops:
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pon lip 22, 2013 19:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

Bo wiecie - jeśli chcecie żeby coś się migusiem rozeszło po forum- napiszcie na wątku Kotkinsa!!!!

A Dalia kuamie!!
Byłam u Dalii i ona by kota dostała.
O ile nie wychodziliby na spacery (Dalia jak powszechnie wiadomo ma miaukuny, one chodzą na spacery z Dalią w szelczkach...taaa)

Jako osoba , która otrzymała od Neigh kota powiem ,że było STRASZNIE.
Pranie mózgu normalnie oraz pranie dywanów.
I nie wiem co gorsze!!!

A tak poważnie- coś byście jeszcze dodały do tej listy???

Ja mam taki pomysł -tak a'propos tego JAK to się dzieje ,że cytatem z naszych z Neigh wątków można rzucić takim ,że nawet my same nie pamiętamy ,iż te słowa gdzieś padły.
Mianowicie: to nie jest tak ,że jedna osoba śledzi wszystko.
Tak by się nie dało moim zdaniem.
Myślę ,że każdy ma "swój kawałek podłogi" i gromadzi te cytaty...

Zaś - jak napisała Casica- świstak siedzi i zawija kurę wychodzącą w sreberko...
(napisała nie do końca tak, ale mnie się TAk podoba...)

Anemon ja miałam takiego znajomego górala co to mówił "godołbych, godoł...ino ni ma łocym...".
Jesteś z tamtych stron??? :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon lip 22, 2013 19:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

No, niby z gor, tylko troche nie tych... :ryk:
A w ogole to ja tu mieszkam przypadkowo i niedobrowolnie, wiec raczej nie ten trop...

Ja bym sie Neigh bala... Jak czytam te wymagania, to niby wszystkie spelniam, ale i tak bym sie bala...
Ostatnio edytowano Pon lip 22, 2013 19:26 przez Anemon, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Anemon

Post » Pon lip 22, 2013 19:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

kotkins pisze:Jako osoba , która otrzymała od Neigh kota powiem ,że było STRASZNIE.
I nie wiem co gorsze!!!

Kotkins kuamie! :mrgreen:
Neigh wystarczy zagadać ( :ryk: ), za kota i w nogi!!! Najlepiej daleko :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lip 22, 2013 19:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

Nie łapiesz się Anemonie nie łapiesz:-).
Wprawdzie zawsze powtarzam, że anonimowość jest mocno złudna. Opowiadałam, jak kiedyś sobie siedział z którymś ze zwierzów mych w poczekalni lecznicowej? Wchodzi Osoba, na zwierza spojrzała - po czym rzuciła cześć ....( tu imię zwierza ) cześć Neigh.......
Szczęka mi opadła, minę musiałam mieć gupią ( czyli taką wiecej codzienną):-)

Humor dziś mam niezły - przewaliłam 3/4 pom techu.....i czuję sie spełniona. Wszystko mnie za to boli. Blaty kuchenne są za nisko.......wczoraj do tego doszłam. Mam 171 niby nie jest to duzo, ale jak człowiek te 50 słoików z pokrywkami wyszoruje, to w plecach czuje.....

Dzizas ide sobie coś poczytam .....bo zaczynam rymowac, to objaw nadchodzącej głupawki.......

Shira - noo mnie zagadać hihihi, wielu próbowało..........niewielu radę dało.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lip 22, 2013 19:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

shira3 pisze:
kotkins pisze:Jako osoba , która otrzymała od Neigh kota powiem ,że było STRASZNIE.
I nie wiem co gorsze!!!

Kotkins kuamie! :mrgreen:
Neigh wystarczy zagadać ( :ryk: ), za kota i w nogi!!! Najlepiej daleko :ryk:

Daleko jestem, ale "chodow" takich nie mam, a to by trzeba peeeeedziiiiic!
ObrazekObrazek

Anemon

Post » Pon lip 22, 2013 19:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

Bardzo słusznie - Neigh się nalezy bać......jak Dziada z Worem.......albo Czarnego Luda........albo wołgi w takimż kolorze....

Neigh wygląda tak jak to w podpisie- cała ja:-)

Możemy się Kotkinsie podzielić ( dodała ugodowo ) - mnie się wszyscy będą bali, a Ciebie czepiali:-). Jak coś przeskrobie, to Ty bedziesz winna, ok?
W każdym królestwie było chłopiec do bicia....jak król coś nabroił, chłopiec po łbie dostawał:-).

Wy mi lepiej powiedzcie jak zrobić w domu rów z woda.......bo mi się kot zmarnuje

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon lip 22, 2013 19:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

jo.anna pisze:moim zdaniem osoby, które tak robią ( znają każdy ruch innej ) po prostu albo mają coś z dekielkiem nie halo albo są z tajnej organizacji szpiegowskiej, której nazwy nie zdołałam wymyślić :D

Stowarzyszenie Mokrych Szpiegów z Krainy Deszczowców. Carramba!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pon lip 22, 2013 19:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

Blekitny.Irys pisze:
jo.anna pisze:moim zdaniem osoby, które tak robią ( znają każdy ruch innej ) po prostu albo mają coś z dekielkiem nie halo albo są z tajnej organizacji szpiegowskiej, której nazwy nie zdołałam wymyślić :D

SMSzKD?:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon lip 22, 2013 19:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

kotkins pisze:A Dalia kuamie!!
O ile nie wychodziliby na spacery (Dalia jak powszechnie wiadomo ma miaukuny, one chodzą na spacery z Dalią w szelczkach...taaa)

aleś mnie podsumowała :lol:
aż mi szczena opadła :wink:
myślałam że nie dostanę bo nie mam okien zabezpieczonych i nie planuję zabezpieczać :wink:
natomiast co do miaukunow to je czasem za szeleczki do powozu zaprzęgam i wiooooooo :lol:
poza jednym, który chodzi luzem do weta bo ja stara jestem i nie mam siły kociaczka taszczyć w transporterze :mrgreen:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon lip 22, 2013 19:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

Neigh pisze:Wy mi lepiej powiedzcie jak zrobić w domu rów z woda.......bo mi się kot zmarnuje

nalac wody do czegos podluznego? skrzynki na kwiaty na przyklad, tylko takiej jeszcze bez dziurek?
"u myszy" by sie cos nie znalazlo takiego?
ObrazekObrazek

Anemon

Post » Pon lip 22, 2013 20:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

No. Leoś jeździ w szeleczkach na kolanach do weta bo źle znosi zamknięcie...
Dalia na miaukunie podążająca do lecznicy...noooo...to byłby WIDOK!:)

W wina i tak zawsze kotkinsowa, możesz rozrabiać Neigh...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon lip 22, 2013 20:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

dalia pisze:(...)
natomiast co do miaukunow to je czasem za szeleczki do powozu zaprzęgam i wiooooooo :lol:
(...)

Coś jak starogermańska bogini Freya, jeżdżąca rydwanem zaprzężonym w koty, które płaczą złotymi łzami :wink:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pon lip 22, 2013 21:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

dalia pisze:
kotkins pisze:A Dalia kuamie!!

aleś mnie podsumowała :lol:
aż mi szczena opadła :wink:
myślałam że nie dostanę bo nie mam okien zabezpieczonych i nie planuję zabezpieczać :wink:
poza jednym, który chodzi luzem do weta bo ja stara jestem i nie mam siły kociaczka taszczyć w transporterze :mrgreen:

myślałam, że to dalia występuje w szeleczkach a to miaukuny 8O
pacz panie miałkuny! ale kto?
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon lip 22, 2013 21:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

Neigh pisze:
Blekitny.Irys pisze:

SMSzKD?:-)

szpiegów z krainy deszczowców rozumiem, carramba też rozumiem, ale czemu mokrych ? znaczy, że spoconych od wertowania wątków i cytowania ? :D
jo.anna

[poprzednia][następna]