Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwonami pisze:Kochane dziewczyny, gdy tak Was czytam, to oczywiście współczuję tych przeżyć przy łapankach, i całej tej kociej sprawie, ale z drugiej strony mam dla Was ogromnie dużo szacunku i podziwiam Was. Ponieważ jestem naturą refleksyjną, zastanawiam się też nad tym, jaką trzeba mieć siłę ducha, aby móc robić to, co robicie. Że nie poddajecię się i poświęciłyście siebie, swój czas, żeby pomagać kocim biedakom.![]()
![]()
AgaPap pisze:A ja się od dobrych kilku miesięcy przymierzam do odrobaczania, tabletki kupione ale zdążyłam już zgubić dawkowanie.![]()
Czy Ty bierzesz tak jak jest w ulotce? Tzn. 2 razy dziennie przez 3 dni po jednej tabletce ?
I powiem Wam, że ciężko jest wydębnić od lekarza receptę, strasznie się czepiają, że trzeba najpierw zrobić badania, a potem jak nic nie wychodzi (a tak jest przecież najczęściej) to i tak nie chcą. Wręcz trzeba się wykłócić o te tabletki
Jana pisze:A czy nie powinno się odrobaczyć całego stada, jak kilka kociaków ma tasiemca?
Prakseda pisze:AgaPap pisze:A ja się od dobrych kilku miesięcy przymierzam do odrobaczania, tabletki kupione ale zdążyłam już zgubić dawkowanie.![]()
Czy Ty bierzesz tak jak jest w ulotce? Tzn. 2 razy dziennie przez 3 dni po jednej tabletce ?
I powiem Wam, że ciężko jest wydębnić od lekarza receptę, strasznie się czepiają, że trzeba najpierw zrobić badania, a potem jak nic nie wychodzi (a tak jest przecież najczęściej) to i tak nie chcą. Wręcz trzeba się wykłócić o te tabletki
Nie pamiętam dokładnego dawkowania. Z pewnością przez 3 dni. Przyjmuję zgodnie z ulotką.
Ja proszę o receptą jakiegoś weta. Na ogół wiedząc, że mam nieustanny kontakt ze zwierzakami dają bez problemu. Sami też się odrobaczają dla bezpieczeństwa swojego i rodziny.
Ale cichutko.........., bo nie wolno na forum "leczyć" na odległość, podawać dawkowanie , itp.
Jana pisze:No to współczuję odrobaczania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], sherab i 321 gości