Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blekitny.Irys pisze:Filomen, nie obrażaj się, proszę.
Informuj na bieżąco.
Chyba każda/y z nas, tu na tym wątku, jest bardzo zainteresowana/y działaniami w sprawie WL.
Filomen pisze:Chyba złe zostałam zrozumiała. Nie przepycham sie a tym bardziej nie przypinam orderów bo nie ma za co. Chodzi mi o to zeby w tej sprawie nie wprowadzać dezinformacji. Napisałam tylko ze sprawa nie jest zakończona i prędko nie bedzie. Te informacje mam z policji i prokuratury. W miarę możliwości staram sie udzielać informacji tu na forum, co sie dzieje w sprawie. Staram sie tez jakos to uporządkować. Jesli odbierane jest to jako chwalenie albo przepychanki moge sie nie odzywać
Ja-Ba pisze:Blekitny.Irys pisze:Filomen, nie obrażaj się, proszę.
Informuj na bieżąco.
Chyba każda/y z nas, tu na tym wątku, jest bardzo zainteresowana/y działaniami w sprawie WL.
pod tym się podpisuję
a kikiriki?
może być:
1. trollem
2. WL
3. szczerze zaangażowaną i całkiem niewinną osóbką która wpadła na wątek i napisała co wiedziała...
mam jakąś wewnętrzną pewność że punkt 3 jest własciwy czyli że wszystkie jesteśmy po tej samej stronie, kociej stronie w sprawie przeciwko oprawcy
jo.anna pisze:Filomen, a czy dziewczynie Wojciecha L będą postawione zarzuty współudziału, wiadomo coś ?
Filomen pisze:Na pewno bedzie jeszcze przesłuchiwana w tej sprawie, ja rownież chciałabym sie z nia spotkać i porozmawiac. Jesli macie na myśli K.L. To nie jest juz jego dziewczyna. Ze względów oczywistych nie moge pisac o szczegółach. Niemniej jednak cały czas rozważamy postawienie jej zarzutu współsprawstwa o ile policja wcześniej tego nie zrobi.
chobi85 pisze:jestem z zabrza i mam kotki do adopcji, więc bardzo prosiłbym Filomen o prywatną wiadomość na temat tego kata.
Filomen pisze:A każdy kto ma koty do adopcji powinien bardzo uważnie sprawdzać komu je wydaje.
Filomen pisze:przed chwilą miałam podobny telefon od dziennikarki
nie udzielam infromacji na temat personaliów tej osoby, nie podaję numeru telefonu oraz zdjec. Jeśli ktoś jest dociekliwy to wszytsko sobie wyczyta w internecie. Proszę kontaktować się z Policją w razie wątpiliwości. A każdy kto ma koty do adopcji powinien bardzo uważnie sprawdzać komu je wydaje.
majku33krakow pisze:Filomen pisze:przed chwilą miałam podobny telefon od dziennikarki
nie udzielam infromacji na temat personaliów tej osoby, nie podaję numeru telefonu oraz zdjec. Jeśli ktoś jest dociekliwy to wszytsko sobie wyczyta w internecie. Proszę kontaktować się z Policją w razie wątpiliwości. A każdy kto ma koty do adopcji powinien bardzo uważnie sprawdzać komu je wydaje.
BOISZ SIĘ?
Tyiga pisze:Filomen pisze:Na pewno bedzie jeszcze przesłuchiwana w tej sprawie, ja rownież chciałabym sie z nia spotkać i porozmawiac. Jesli macie na myśli K.L. To nie jest juz jego dziewczyna. Ze względów oczywistych nie moge pisac o szczegółach. Niemniej jednak cały czas rozważamy postawienie jej zarzutu współsprawstwa o ile policja wcześniej tego nie zrobi.
Kurcze chciałabym. Zawsze mnie szlag trafia, gdy ludzie, którzy wspierali zło, - ale byli za cwani aby zrobić to samemu, tylko stali z boku i pomagali w białych rękawiczkach - odchodzą w świat z tryumfalnym uśmieszkiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 60 gości