S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 20, 2013 21:57 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

chyba pogryzę dzisiaj swój net (choć nie mam pojęcia, jak to technicznie zrobić :roll: )
od kilku godzin próbuję przesłać zdjęcia :evil:

niektóre już są, ale idzie opoooooornie.... :(

wszystkie będą tutaj: https://picasaweb.google.com/1051588822 ... Lipiec2013
a jutro powrzucam na picasę niekochanych z numerami itd...

na razie kilka, które już się zdążyły przesłać....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

reszta i numery niestety jutro :oops: :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob lip 20, 2013 22:08 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Piękne kociaki. Aż ich tyle do wzięcia. :(

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Sob lip 20, 2013 22:25 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Charm:-)
tylko tak dużo ich, tych fotografowanych kotów

a my z prośbą małym drukiem:-)
trwa głosowanie w Krakvecie; zachęcamy tych którzy jeszcze na przykład nie głosowali do zagłosowanie na tyską fundację Edano; fundacja bardzo fajna, znamy od lat kilka osób z niej i naprawdę warto na nią głosować, bo działa, jak tylko może, choć nie jest tak znana jak inne fundacje
obiecałyśmy, że poprosimy kilka osób o głosy, więc jeśli ktoś jeszcze nie głosował... - no, głos na Edano jest warty rozpatrzenia:-)
link: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... w=viewpoll
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie lip 21, 2013 0:58 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie lip 21, 2013 8:05 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Agrypina cały czas na bieżąco ze swoim dawnym schroniskiem.
Do zwycięstwa zła wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili

artux

Od: Pon gru 20, 2010 21:24

Post » Nie lip 21, 2013 8:07 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Korciaczki pisze:
a my z prośbą małym drukiem:-)
trwa głosowanie w Krakvecie; zachęcamy tych którzy jeszcze na przykład nie głosowali do zagłosowanie na tyską fundację Edano; fundacja bardzo fajna, znamy od lat kilka osób z niej i naprawdę warto na nią głosować, bo działa, jak tylko może, choć nie jest tak znana jak inne fundacje
obiecałyśmy, że poprosimy kilka osób o głosy, więc jeśli ktoś jeszcze nie głosował... - no, głos na Edano jest warty rozpatrzenia:-)
link: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... w=viewpoll

Głosowanie załatwione.

I przy okazji melduję się na wątku :D

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Nie lip 21, 2013 9:46 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

I ja też już jestem. Cieszę się, że wczoraj byłam i Was zobaczyłam :) no i kochane kociaki, szkoda tylko, że takie przepełnienie...

PS: śliczne zdjęcia :ok:

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Nie lip 21, 2013 11:56 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

W końcu wrzuciłam zdjęcia na picasę niekochanych :)
opisy jeszcze uzupełnię, ale imiona/numery już są https://picasaweb.google.com/niekochane

i zdjęcia naszej kociarni: https://plus.google.com/photos/10515888 ... I6NvLOLmQE
Obrazek

EDIT: poprawiłam link, teraz już powinien działać :oops:
Ostatnio edytowano Nie lip 21, 2013 13:37 przez charm, łącznie edytowano 1 raz

charm

Post » Nie lip 21, 2013 12:02 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Drugi link generuje wiadomość, że nie mam uprawnień do oglądania. Tak ma być?

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Nie lip 21, 2013 14:08 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

M_o pisze:Drugi link generuje wiadomość, że nie mam uprawnień do oglądania. Tak ma być?
nie był to efekt zamierzony :oops:
już poprawiłam link, powinien działać :)

charm

Post » Nie lip 21, 2013 15:09 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Dziewczynki ja z OT ale potrzebuję pomocy

W czwartek będąc u weta przyszli ludzie z maluchem ze złamaną łapką
Paskudne złamanie
Jak się dowiedzieli ceny za zabieg - szybka decyzja uśpić
Wymyśliliśmy z doktorem że jeśli znajdę maluchowi domek to zrobi operację charytatywnie
Ludzie zrzekli się praw do koteczka

Dziś Tonik jest już po zabiegu i czuję się dobrze
Na razie mieszka w lecznicy ale domek muszę znaleźć
Ma około 12 tygodni i jest superowy

Obrazek

Czy może mi ktoś napisać jakiś łzawy tekst do ogłoszeń
ładnie proszę :kotek:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Nie lip 21, 2013 17:28 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

https://picasaweb.google.com/niekochane ... edirect=1# - a który jest który? Tzn. jakie mają numery? Wrzuciłabym na stronę schroniska (bo znowu "kradnę" ;) piękne fotki).

maciaszek

Od: Sob sie 04, 2007 13:23

Post » Nie lip 21, 2013 17:50 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

charm- piekne foty i super jak tak je wklejasz na picassa
:kotek: Fajnie by było wszystkie wklejać, ale Tania juz ma tak dużo przez fb na głowie, że nie da rady czasowo
Może ktoś podjąłby sie tego zadania? To praca w domu- w sam raz dla wolontariuszy, którzy nie mogą przyjeżdzać do schronu :wink:

maciaszku, jutro wynotuję który jest który

Bettysolo- :ok: - koniecznie trzeba małemu znależć dom. Miał szczęśćie , że na Was trafił
Ja nie umiem pieknie pisać, ale pewnie ktos się znajdzie

niestety, kolejny maluszek odszedł
mała, biała z czarnym koteczka, szczepiona :(- 244/13- nie miała malutka szczęścia
Martwię się o te wszystkie nieposzczepione :(

tangerine-dzięki za ogarnięcie akcji na Dolinie
i za odkrycie ,że Bonifacy pożera gerberki :ok:

okropnie brakuje karmy dla maluszków, idą ogromne ilości :|
ale nawet na niej mają rozwolnienia, co dopiero jak dostawałyby ,,dorosłe,, puszki
Jezli ktos chciałby i mógłby to teraz animondy, albo whiskasiki juniorki sa na wagę złota
Po bozitkach dla juniorów sa niestety biegunki ( bozita bardzo często powoduje rozwolnienia)

Na kociarnie trafiły dzis kolejne trzy koty- Pyrgus, Bols i andromedA
najbardziej rozpacza czarny Pyrgus, chce uciekać, dlatego od razu musiał trafić na drugą kociarnię

I mamy zapotrzebowanie na dwa segregatory- te mniejsze- A5
może ktos ma w domu zbędne, szkoda mi na to wydawać kasę
Na tablicy przy kociarni jest mega bałagan, nikt nie ma czasu robic opisów kotów
Lepiej będzie wkładac do segregatora kartoteki i robic ręcznie opis
Będzie bez zdjęcia, ale trudno- nie ma komu tego ogarnąć

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie lip 21, 2013 18:00 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

maciaszek pisze:https://picasaweb.google.com/niekochane/MaluchyK26913K27513?noredirect=1# - a który jest który? Tzn. jakie mają numery? Wrzuciłabym na stronę schroniska (bo znowu "kradnę" ;) piękne fotki).
cieszę się, że zdjęcia się podobają :oops:
wieczorem napisze, tzn jak dotrę do domu - mam zdjęcia kartotek ;)

charm

Post » Nie lip 21, 2013 18:43 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Mała1 pisze:charm- piekne foty i super jak tak je wklejasz na picassa
dzięki :) :oops:

Mała1 pisze: :kotek: Fajnie by było wszystkie wklejać, ale Tania juz ma tak dużo przez fb na głowie, że nie da rady czasowo
Może ktoś podjąłby sie tego zadania? To praca w domu- w sam raz dla wolontariuszy, którzy nie mogą przyjeżdzać do schronu :wink:
ze swoimi zdjęciami nie mam problemu, bo mam zdjęcie kartoteka+kot, ale zdjęć innych nie dam rady, bo nie rozróżniam kotów :oops: :(

charm

[poprzednia][następna]