Ramzes - uroczy, miluski kocurek szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 20, 2013 7:41 Ramzes - uroczy, miluski kocurek szuka domu

Witam,
Jestem Ramzes. Mam ok 9 miesięcy. Niestety jestem bardzo nieszczęśliwy. Wielokrotnie brali mnie do siebie ludzie, którzy mnie później wyrzucali na ulice. Błąkałem się, głodowałem. Od kilu dni jestem w domu tymczasowym. Przygarnęła mnie rodzina, w której jest już kot i ten kot bardzo mnie nie lubi. Gryzie mnie i nęka :(:( Jestem bardzo smutny bo chciałbym być kochany i mieć swój PRAWDZIWY DOM. Uwielbiam się przytulać, reaguję na gwizdanie i lubie jak ktoś spiewa :). Mam dobry apetyt - nie jestem wybredy. Korzystam z kuwetki.
I jestem, jak to moja Pani mówi - śliczniutki. Jestem prawie cały biały - mam tylko troszkę kropek na buzi i pleckach i mam bury ogonek. Jestem zdrowy
Moja Pani mówi, że nie mogę u niej dłużej być.jej kot gryzie mnie, warczy gdy zbliżam się do miseczki i walczy o każdy dotyk mojje pani...Dlatego proszę Cie! Jeżeli szukasz małego futrzanego zwierzaczka, który będzie Cie kochał i przytulał się do Ciebie - Weż mnie szybko do siebie !!!

Zdjęcia moja Pani chętnie wyśle na Twojego maila

Czekam na Ciebie

agaagnieszkaa

Od: Sob lip 20, 2013 7:38

Post » Sob lip 20, 2013 10:18 Re:

Ramzesku, trzymam kciuki za najlepszy domek dla Ciebie! :ok: :ok:
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 20, 2013 10:55 Re: Ramzes - uroczy, miluski kocurek szuka domu

Mam nadzieję, że Ramzes znajdzie dobry i kochający dom!

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23