Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
floxanna pisze:kfiatek 1983 pisze:I z kronikarskiego obowiązku — waga kotów:
Stary ok. 4,5 kg
Młoda ok. 3,8 kg
Newa ok. 2,2 kg
Padłam
Czy ty wiesz, że twoje trzy razem ważą dokładnie tyle co mój jeden (żeby nie było - dachówka)
Zaręczam, że głodem ich nie morzę, co chyba po zdjęciach widaćMoje koty jakoś szczególnie wielkie nie są. Stary kiedyś ważył trochę więcej, bo był i bardziej umięśniony, i odrobinę grubszy (w najmocniejszym momencie podbijał w okolice 6 kg), teraz to już starszy pan, który na szczęście rezygnując z większej aktywności, przystopował trochę z jedzeniem, więc stracił i trochę mięśni, i tłuszczu. Młoda to kobita, niezbyt duża, ale nabita (zdecydowanie nie delikatniaczek), muskularna. No a Newcia dopiero rośnie
Za to Chimera waży ok. 600 kg
Pokaż tego swojego Schwarzeneggera
kfiatek 1983 pisze:Mojego nie da się morzyć głodem - zjadłby wszystko i ja mam na myśli naprawdę WSZYSTKO
Swoją drogą małż się wiecznie nabija, że kupiłam sobie przedstawicielkę największej rasy kotów domowych mniejszą niż dachówka![]()
rastanja pisze:Chciałabym być kotem kanapowym, oj chciałabym. Przesypiać bezkarnie całe dnie. Uwielbiam spać!
kfiatek 1983 pisze:Zaraz bambaryła! On się i tak ostatnio odchudza![]()
Panno Olsztynianko jak będziesz przelotem kiedyś w trójmieście i okolicach to daj znać i wpadnij do nas na żywo koteczka obejrzeć.
Axa76 pisze:Ale śliczny kot![]()
Mój waży 4,2 kg, a ostatnio mi ktoś na fb napisał, że taki okrągły...
Axa76 pisze:Może dlatego, że ma zwis brzuszny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan i 34 gości