Kuśka pisze:Już nie aktualne. Mąż Pani jest łapczywy na pieniądze. "Dostalem oferty kupna" no to zarobił na kotce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
załamałam się...
Kurcze,szkoda:( Powinno sie wylapywac takie pseudohodowle!!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kuśka pisze:Już nie aktualne. Mąż Pani jest łapczywy na pieniądze. "Dostalem oferty kupna" no to zarobił na kotce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
załamałam się...
Kuśka pisze:Pani najpierw kłamała że to za daleko dla kotka, a potem dała męża i powiedział że dostał oferty kupna. Woli sprzedac "byle komu" ale mam nadzieje, że kotek będzie miał dobrze w nowym domku.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Kuśka pisze:Pani najpierw kłamała że to za daleko dla kotka, a potem dała męża i powiedział że dostał oferty kupna. Woli sprzedac "byle komu" ale mam nadzieje, że kotek będzie miał dobrze w nowym domku.
Tutaj było sporo pieknych kotów do adopcji,moze cos znajdziesz dla siebie i zostaniesz zaakceptowana przez opiekunów:
viewtopic.php?f=46&t=154223
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
załamałam się...
Kuśka pisze:Znajdzie się TDT w Warszawie na max 3-4 dni PILNE bardzo. kotek mały i zdrowy
Kuśka pisze:Znajdzie się TDT w Warszawie na max 3-4 dni PILNE bardzo. kotek mały i zdrowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości