Oglosiłam o znajdzie i się właściciel znalazł
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f31 ... d0ec1.html
btw. nawet nie wiedziałam, że wieści że jest się kociarą szybko się rozchodzi po mieście

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kuśka pisze:Tak szukam dalej. Ponieważ dzwoniłam pod te ogloszenia na tablicy co dostałam na PW.
I chcieli 400-500zł. z jednego tel. wył.
I tak chciałam się zapytac was dziewczyny ile ogólnie wychodzi za zwrot kosztów utrzymania kociaka. Bo mi to podpada pod pseudohodowle te 400zł.
monitomi pisze:Kuśka pisze:Tak szukam dalej. Ponieważ dzwoniłam pod te ogloszenia na tablicy co dostałam na PW.
I chcieli 400-500zł. z jednego tel. wył.
I tak chciałam się zapytac was dziewczyny ile ogólnie wychodzi za zwrot kosztów utrzymania kociaka. Bo mi to podpada pod pseudohodowle te 400zł.
To zależy i trzeba zapytać co to są te koszty. Jeśli sterylka to można liczyć na koszt ( 150- 200zł ), szczepienia 60zł odrobaczenie ok 10-20 zł. Nie wspominając o jedzonku i żwirku- w sumie nijak nie pokryje to kosztów, ale może choć troszkę odciążyć kieszeń taki zwrot. Jeśli dołożyć inne badania to może wyjść 400zł lekko, ale pytanie czy to wszystko dany kot ma czy to rzeczywiście nie jest pseudo :/
Kuśka pisze:Mam koteczke wybraną!![]()
z ok. Warszawy potrzebny transport do Katowic lub okolic (gliwice, sosnowiec, dąbrowa górnicza, mikołów itp) PILNIE
Potrzebny TDT dla kotki żeby przetrzymac ja do chwili transportu!
Proszę kociarki!!
Kuśka pisze:Potrzebuje TDT dla kotki do czasu kiedy zorganizuje transport. Przebywa w Legionowo ok. Warszawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości