Szukamy klawiatury?
Jeśli tak to zmienię tytuł wątku gdzie szukaliśmy kabla i poproszę o pomoc w szukaniu klawiatury.
Moderator: Estraven
dana.b pisze:Jak nie urok, to przemarsz wojsk
Szukamy klawiatury?
Jeśli tak to zmienię tytuł wątku gdzie szukaliśmy kabla i poproszę o pomoc w szukaniu klawiatury.
Agulas74 pisze:Ale zwykle można do laptopa podłączyć typową klawiaturę. Nieraz tak robiłam.
phantasmagori pisze:Justyna niema gdzie położyć zewnętrznej klawiatury![]()
Ja miałam w służbowym lapku wymienianą klawiaturę. Płaciliśmy 120zł Tylko nie mam jak tego lapka od niej zabrać, a potem zawieźć do naprawy i przywieźć. Zawsze to taniej niż laptop.
Jeśli chodzi o garaż, niestety ja z dziewczynami z Katowic mogę być najwcześniej 2 sierpnia.
_____________________________________________________________________________________________
Mam do wklejenia parę fotek kociastych, niestety kabelek mi się skutecznie zdematerializował![]()
Justyna bardzo potrzebuje podkładów 90x60 gdyby ktoś mógł zakupić choć parę ...
Grosziwo pisze:phantasmagori pisze:
I ok. ! czego nie zrobimy w sobotę Wy zrobicie 2 sierpnia
Damy radę.miko_bs pisze:kurcze, im więcej tym lepiej by było, niestety w sobotę jestem w rozjazdach i nie dam rady wam pomóc:/
meg80 pisze:zdjęcia Rudolfa wymiatają
Iwona 

To samo kiedy wracalysmy juz i bylysmy kolo przedszkola w tym "malym parku" mowie do Sary: prowadz do domu!-tez szla pewna siebie, zadowolona, i choc na poczatku pomylila klatke ze sklepem
(chciala wejsc do zabki), polapala sie, ze cos jest nie tak, spojrzala na mnie jakby pytajaco, ale jak poprosilam ponownie by prowadzila do domu juz bezblednie trafila do klatki i pod wlasciwe drzwi 
bo to taki zbuntowany aniol jest.Kociara82 pisze:
Dziwie sie, ze nie ma w sprawie Sary zadnego telefonu, bo ona jest cudowna, mimo, ze czasem uparciuch z niej wielki, ale ma w sobie tyle milosci do ludzi... Garnie sie do dzieci, jest ufna, spokojna w stosunku do nich, chetnie sie bawi, mozna jej z pysia wyrwac patyk-nawet krzywo nie spojrzy a o jakimkolwiek warknieciu czy cos-nie ma mowy tym bardziej.
Jest bardzo madra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Monikkrk, TrifnupGer i 164 gości